Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 9

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

j e litry rosołu f © 900 g flaków cielęcych gotowanych j © 1łyżka oleju ? e 1 łyżka przyprawy z solą np. Vegeta ! © 2ząbki czosnku j e 1 duża cebula 5 e 1 duża marchewka i pietruszka e 1 łyżka mąki pszennej e 1 łyżka masła , e 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku ) e łyżeczki ostrej papryki w proszku e 2łyżeczki suszonego majeranku e _ Maggi (opcjonalnie) 7 Vegeta Natur krojone gotowane przyprawa w płynie 150g PODRAWKA w 3 pe 200 q WIMARY na zł/ko) Boo z (18,95 zł/kg) ajniżeza cena A - Najniżcza zh z osłatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 24,99 zł z ostatnich 30 dni 3,90 zł Gotowe flaki umieść w garnku, wlej rosół, zagotuj. Cebulę i czosnek drobno posiekaj. Marchewkę i pietruszkę obierz i pokrój w drobną kostkę. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż cebulę z czosnkiem. Dodaj marchewkę i pietruszkę. Smaż chwilę. Zawartość patelni przełóż do garnka z flakami. Dodaj majeranek, paprykę słodką i ostrą. Gotuj przez 15 minut. Na patelnię włóż mąkę i masło. Dolej chochlą rosołu zflaków, zamieszaj zawartość patelni i przełóż do garnka z flakami. Gotuj ok. 10-15 minut. Pod koniec dopraw do smaku Vegetą i opcjonalnie Maggi. Flaki cielęce o

Najnowsze gazetki

Reklama
j e litry rosołu f © 900 g flaków cielęcych gotowanych j © 1łyżka oleju ? e 1 łyżka przyprawy z solą np. Vegeta ! © 2ząbki czosnku j e 1 duża cebula 5 e 1 duża marchewka i pietruszka e 1 łyżka mąki pszennej e 1 łyżka masła , e 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku ) e łyżeczki ostrej papryki w proszku e 2łyżeczki suszonego majeranku e _ Maggi (opcjonalnie) 7 Vegeta Natur krojone gotowane przyprawa w płynie 150g PODRAWKA w 3 pe 200 q WIMARY na zł/ko) Boo z (18,95 zł/kg) ajniżeza cena A - Najniżcza zh z osłatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 24,99 zł z ostatnich 30 dni 3,90 zł Gotowe flaki umieść w garnku, wlej rosół, zagotuj. Cebulę i czosnek drobno posiekaj. Marchewkę i pietruszkę obierz i pokrój w drobną kostkę. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż cebulę z czosnkiem. Dodaj marchewkę i pietruszkę. Smaż chwilę. Zawartość patelni przełóż do garnka z flakami. Dodaj majeranek, paprykę słodką i ostrą. Gotuj przez 15 minut. Na patelnię włóż mąkę i masło. Dolej chochlą rosołu zflaków, zamieszaj zawartość patelni i przełóż do garnka z flakami. Gotuj ok. 10-15 minut. Pod koniec dopraw do smaku Vegetą i opcjonalnie Maggi. Flaki cielęce o
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy