Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 11.07 do 18.07 - Strona nr 12

Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Gazetka Biedronka 11.07.2024 - 18.07.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

11.07-17.07 oD czwaRTrku DO ŚRODY INDIE Warzywa w kokosowo-cebulowym sosie curry LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: głęboką patelnię, blender SKŁADNIKI Pasta cebulowa 2 łyżeczki kurkumy 1 garść liści szpinaku 2-3 łyżki masła klarowanego £ łyżeczki przyprawy curry I ząbek czosnku 4 cebule 1 gwiazdka anyżu N5 g mleczka kokosowego 1% I wody 2 łyżeczki soli 4 łyżki śmietany 18% 1 łyżka jogurtu naturalnego 1 mała cukinia garść świeżej kolendry i wiórki 1 bakłażan kokosowe (do posypania) 2 łyżki oleju rzepakowego 6 pieczarek ryż (do podania) 1 cebula 1 marchewka PRZYGOTOWANIE 1 Na mośle klarowanym na patelni duś pod przykryciem drobno pokrojone cebule z wodą, aż cebule się rozgotują. Zdejmij patelnię z ognia, ostudź i dodaj jogurt naturalny, a następnie zblenduj składniki na gładką pastę. 4 Na patelnię wlej olej i dodaj pokrojoną w kostkę cebulę. Wsyp kurkumę, przyprowę curry, anyż i sól. Smaż przez 5 minut. Cukinię i bakłażana pokrój na duże kawałki, pieczarki w plasterki, a marchewkę w podłużne paski. Wraz ze szpinakiem i czosnkiem dołóż je na patelnię i wymieszaj z cebulą i przyprawami. Po 15 minutach dodaj pastę cebulową i gotuj kolejne 15 minut. 4 Na koniec wlej mleczko kokosowe i śmietanę. 5 Danie podawaj z ryżem, posypane świeżą kolendrą i wiórkami kokosowymi. Ie

Najnowsze gazetki

11.07-17.07 oD czwaRTrku DO ŚRODY INDIE Warzywa w kokosowo-cebulowym sosie curry LICZBA PORCJI: 4 CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: głęboką patelnię, blender SKŁADNIKI Pasta cebulowa 2 łyżeczki kurkumy 1 garść liści szpinaku 2-3 łyżki masła klarowanego £ łyżeczki przyprawy curry I ząbek czosnku 4 cebule 1 gwiazdka anyżu N5 g mleczka kokosowego 1% I wody 2 łyżeczki soli 4 łyżki śmietany 18% 1 łyżka jogurtu naturalnego 1 mała cukinia garść świeżej kolendry i wiórki 1 bakłażan kokosowe (do posypania) 2 łyżki oleju rzepakowego 6 pieczarek ryż (do podania) 1 cebula 1 marchewka PRZYGOTOWANIE 1 Na mośle klarowanym na patelni duś pod przykryciem drobno pokrojone cebule z wodą, aż cebule się rozgotują. Zdejmij patelnię z ognia, ostudź i dodaj jogurt naturalny, a następnie zblenduj składniki na gładką pastę. 4 Na patelnię wlej olej i dodaj pokrojoną w kostkę cebulę. Wsyp kurkumę, przyprowę curry, anyż i sól. Smaż przez 5 minut. Cukinię i bakłażana pokrój na duże kawałki, pieczarki w plasterki, a marchewkę w podłużne paski. Wraz ze szpinakiem i czosnkiem dołóż je na patelnię i wymieszaj z cebulą i przyprawami. Po 15 minutach dodaj pastę cebulową i gotuj kolejne 15 minut. 4 Na koniec wlej mleczko kokosowe i śmietanę. 5 Danie podawaj z ryżem, posypane świeżą kolendrą i wiórkami kokosowymi. Ie
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
30 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy