Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 31.10 do 07.11 - Strona nr 9

Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Gazetka Biedronka 31.10.2024 - 07.11.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

RUKOLĄ I LICZBA PORCJI: 4 da: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: sitko, miski, stolnicę, nieprzywierającą patelnię SKŁADNIKI Piadina sA Farsz * 500 g mąki pszennej. pk * 2 mozzarelle A * 10 gsoli a + * 2 średnie pomidory * 10 g proszku do pieczenia * 200 g szynki Prosciutto di Parma * 250 ml wody gazowanej * 40 grukoli * 30 g smalcu ż » sól, pieprz PRZYGOTOWANIE 1. Wmisce lub na stolnicę przesiej mąkę, dodaj sól, proszek do pieczenia i 1/3 wody. Zacznij wyrabiać ciasto. Dodaj smalec i pozostałą część wody, ciągle wyrabiając ciasto, do otrzymania jednolitej i zwartej konsystencji. Ciasto owiń ściereczką kuchenną i odłóż na 30 minut. W międzyczasie odcedź mozzarelle, pokrój je w plasterki i osusz na kawałku ręcznika papierowego. Ciasto podziel na 8 jednakowych części. Z każdej z nich uformuj kulkę, a następnie rozwałkuj na okrąg o grubości około 3 milimetrów. Uformowane okręgi nakłuj lekko widelcem. Pomidory pokrój na plasterki o grubości 3 milimetrów. Piadinę podsmażaj na rozgrzanej patelni przez 1-2 minuty z każdej strony. Gdy przewrócisz ją na drugą stronę, wyłóż na nią kilka plasterków mozzarelli i pomidora oraz Prosciutto di Parma. © uuR w N Następnie zdejmij patelnię z ognia. Na piadinie ułóż jeszcze rukolę, dopraw solą, pieprzem, oliwą i złóż na pół < PIADINA ROMAGNOLA IGP ALLA RIMINESE * oliwa z oliwek extra vergine Piadina Romagnola IGP alla Riminese Gusto Bello, 360 g 16,08 zł/kg

Najnowsze gazetki

RUKOLĄ I LICZBA PORCJI: 4 da: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŁATWY Przygotuj: sitko, miski, stolnicę, nieprzywierającą patelnię SKŁADNIKI Piadina sA Farsz * 500 g mąki pszennej. pk * 2 mozzarelle A * 10 gsoli a + * 2 średnie pomidory * 10 g proszku do pieczenia * 200 g szynki Prosciutto di Parma * 250 ml wody gazowanej * 40 grukoli * 30 g smalcu ż » sól, pieprz PRZYGOTOWANIE 1. Wmisce lub na stolnicę przesiej mąkę, dodaj sól, proszek do pieczenia i 1/3 wody. Zacznij wyrabiać ciasto. Dodaj smalec i pozostałą część wody, ciągle wyrabiając ciasto, do otrzymania jednolitej i zwartej konsystencji. Ciasto owiń ściereczką kuchenną i odłóż na 30 minut. W międzyczasie odcedź mozzarelle, pokrój je w plasterki i osusz na kawałku ręcznika papierowego. Ciasto podziel na 8 jednakowych części. Z każdej z nich uformuj kulkę, a następnie rozwałkuj na okrąg o grubości około 3 milimetrów. Uformowane okręgi nakłuj lekko widelcem. Pomidory pokrój na plasterki o grubości 3 milimetrów. Piadinę podsmażaj na rozgrzanej patelni przez 1-2 minuty z każdej strony. Gdy przewrócisz ją na drugą stronę, wyłóż na nią kilka plasterków mozzarelli i pomidora oraz Prosciutto di Parma. © uuR w N Następnie zdejmij patelnię z ognia. Na piadinie ułóż jeszcze rukolę, dopraw solą, pieprzem, oliwą i złóż na pół < PIADINA ROMAGNOLA IGP ALLA RIMINESE * oliwa z oliwek extra vergine Piadina Romagnola IGP alla Riminese Gusto Bello, 360 g 16,08 zł/kg
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
17 gru, 2024 - 19 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 23 gru, 2024 - 13 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
23 gru, 2024 - 13 sty, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 23.12 23 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 23.12
23 gru, 2024 - 28 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy