Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Boże Narodzenie - Ważna od 28.11 do 31.12 - Strona nr 21

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

BARSZCZ CZERWONY Z JABŁKIEM ENERGIA AS 1 porcja || 212 kcal | |oyaneó OBIAD WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL 399 63g | 129 || 079 (wtymaskiy34 9) SZYMON CZERWIŃSKI G IQ] | 8 900 90 min 4 porcje łatwy SKŁADNIKI: * 1kg buraków * 1 porcja włoszczyzny na bulion * 4 jabłka » 2|wody * 4 zębki czosnku * 10 suszonych borowików * 3liście laurowe * 3 ziarna ziela angielskiego * 3 ziarna pieprzu czarnego * 1 łyżka suszonego majeranku * ocet winny * sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: Buraki umyj i obierz. Następnie utrzyj je na tarce na grubych oczkach. 2. Pozostałe warzywa umyj, obierz, a następnie pokrój na kawałki. Jabłka ze skórką pokrój na ćwiartki. . Tak przygotowane składniki przełóż do garnka i wlej wodę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę i wrzuć do wywaru. Dodaj suszone grzyby i przyprawy. 4. Barszcz gotuj przez godzinę. Następnie dopraw go majerankiem i octem. . Następnego dnia schłodzony barszcz przecedź przez sito i podgrzej przed podaniem. Serwuj z plastrami jabłka, uszkami lub pasztecikami. Wigilia bez barszczu? Niemożliwe! Zwłaszcza, że w towarzystwie krokietów ET kz) jeszcze trudniej się mu oprzeć. Krokiety z kapustą i pieczarkami Nasze Smaki 21 | CZASNA ŚWIĘTA ©)

Najnowsze gazetki

Reklama
BARSZCZ CZERWONY Z JABŁKIEM ENERGIA AS 1 porcja || 212 kcal | |oyaneó OBIAD WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL 399 63g | 129 || 079 (wtymaskiy34 9) SZYMON CZERWIŃSKI G IQ] | 8 900 90 min 4 porcje łatwy SKŁADNIKI: * 1kg buraków * 1 porcja włoszczyzny na bulion * 4 jabłka » 2|wody * 4 zębki czosnku * 10 suszonych borowików * 3liście laurowe * 3 ziarna ziela angielskiego * 3 ziarna pieprzu czarnego * 1 łyżka suszonego majeranku * ocet winny * sól, pieprz PRZYGOTOWANIE: Buraki umyj i obierz. Następnie utrzyj je na tarce na grubych oczkach. 2. Pozostałe warzywa umyj, obierz, a następnie pokrój na kawałki. Jabłka ze skórką pokrój na ćwiartki. . Tak przygotowane składniki przełóż do garnka i wlej wodę. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę i wrzuć do wywaru. Dodaj suszone grzyby i przyprawy. 4. Barszcz gotuj przez godzinę. Następnie dopraw go majerankiem i octem. . Następnego dnia schłodzony barszcz przecedź przez sito i podgrzej przed podaniem. Serwuj z plastrami jabłka, uszkami lub pasztecikami. Wigilia bez barszczu? Niemożliwe! Zwłaszcza, że w towarzystwie krokietów ET kz) jeszcze trudniej się mu oprzeć. Krokiety z kapustą i pieczarkami Nasze Smaki 21 | CZASNA ŚWIĘTA ©)
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy