Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 8

Aktualna gazetka Biedronka - Boże Narodzenie - Ważna od 28.11 do 31.12 - Strona nr 35

Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

WYTRAWNE ZAWIJAŃCE Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ALICJA ROKICKA KOLACJA © [1013 ©00 1 porcja || poni || wywddsg || 59 || 108 || 178 © 120 min 6 porcji średni 537 kal | |wyometgj SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIA: CIASTO: 1. Do miski wlej wodę. Dodaj drożdże i cukier. Cały czas * 400 mlwody mieszając, stopniowo wsypuj mąkę. Na koniec dodaj sól * 9 g drożdży instant i olej. Następnie wyrabiaj ciasto ok. 15 minut. Przenieś je * 2 łyżki cukru do miski i przykryj ściereczką. * 700 g męki pszennej Złote Pola 2. Grzyby zalej ciepłą wodą i odstaw na 30 minut. Następnie * Tłyżka soli posiekaj je. Cebulę obierz i drobno pokrój. Na patelni * 3 łyżki oleju rzepakowego rozgrzej 2 łyżki oleju. Usmaż cebulę na złoto. Dodaj Wybornego grzyby i smaż jeszcze chwilę. 3. Kapustę posiekaj i wrzuć ją na patelnię wraz z zielem FARSZ: angielskim i liśćmi laurowymi. Dodaj koncentrat oraz * 30 g suszonych grzybów paprykę. Wymieszaj. Smaż na małym ogniu, aż z całości * cebula odparuje nadmiar płynu. * 2 łyżki oleju rzepakowego 4. Farsz przenieś do miski, by całość ostygła. Wyciągnij Wybornego ziele angielskie i liście laurowe. Delikatnie zblenduj * 400 g kiszonej kapusty Swojska Chata w kilku miejscach, by farsz bardziej się lepił. Dopraw solą, * 2 ziarna ziela angielskiego pieprzem i majerankiem. » 2 liście laurowe 5. Ciasto rozwałkuj na prostokątny placek o długości * 2 łyżki koncentratu pomidorowego ok. 50 cm. Następnie rozprowadź farsz po całej jego Cullineo powierzchni, pozostawiając margines tylko na jednym » 1 łyżeczka słodkiej papryki dłuższym boku. Zwiń ciasto w rulon, tak by pustym + sól, pieprz marginesem zlepić całość. Podziel rulon na 16 kawałków. * 1lyżka majeranku 6. Przygotuj blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Ułóż zawijasy w kształt choinki, zaczynając od jednego kawałka DO PODANIA: na szczycie, potem dwa, następnie trzy kawałki i tak dalej. * 2-3 gałązki tymianku Zostaw pod przykryciem na 20 minut. Następnie piecz w 180?C przez 40 minut. 7. Podawaj na ciepło ze świeżym tymiankiem. 35 | CZASNA ŚWIĘTA ©)

Najnowsze gazetki

WYTRAWNE ZAWIJAŃCE Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI ALICJA ROKICKA KOLACJA © [1013 ©00 1 porcja || poni || wywddsg || 59 || 108 || 178 © 120 min 6 porcji średni 537 kal | |wyometgj SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIA: CIASTO: 1. Do miski wlej wodę. Dodaj drożdże i cukier. Cały czas * 400 mlwody mieszając, stopniowo wsypuj mąkę. Na koniec dodaj sól * 9 g drożdży instant i olej. Następnie wyrabiaj ciasto ok. 15 minut. Przenieś je * 2 łyżki cukru do miski i przykryj ściereczką. * 700 g męki pszennej Złote Pola 2. Grzyby zalej ciepłą wodą i odstaw na 30 minut. Następnie * Tłyżka soli posiekaj je. Cebulę obierz i drobno pokrój. Na patelni * 3 łyżki oleju rzepakowego rozgrzej 2 łyżki oleju. Usmaż cebulę na złoto. Dodaj Wybornego grzyby i smaż jeszcze chwilę. 3. Kapustę posiekaj i wrzuć ją na patelnię wraz z zielem FARSZ: angielskim i liśćmi laurowymi. Dodaj koncentrat oraz * 30 g suszonych grzybów paprykę. Wymieszaj. Smaż na małym ogniu, aż z całości * cebula odparuje nadmiar płynu. * 2 łyżki oleju rzepakowego 4. Farsz przenieś do miski, by całość ostygła. Wyciągnij Wybornego ziele angielskie i liście laurowe. Delikatnie zblenduj * 400 g kiszonej kapusty Swojska Chata w kilku miejscach, by farsz bardziej się lepił. Dopraw solą, * 2 ziarna ziela angielskiego pieprzem i majerankiem. » 2 liście laurowe 5. Ciasto rozwałkuj na prostokątny placek o długości * 2 łyżki koncentratu pomidorowego ok. 50 cm. Następnie rozprowadź farsz po całej jego Cullineo powierzchni, pozostawiając margines tylko na jednym » 1 łyżeczka słodkiej papryki dłuższym boku. Zwiń ciasto w rulon, tak by pustym + sól, pieprz marginesem zlepić całość. Podziel rulon na 16 kawałków. * 1lyżka majeranku 6. Przygotuj blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Ułóż zawijasy w kształt choinki, zaczynając od jednego kawałka DO PODANIA: na szczycie, potem dwa, następnie trzy kawałki i tak dalej. * 2-3 gałązki tymianku Zostaw pod przykryciem na 20 minut. Następnie piecz w 180?C przez 40 minut. 7. Podawaj na ciepło ze świeżym tymiankiem. 35 | CZASNA ŚWIĘTA ©)
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 29 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
29 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy