Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 01.08 do 07.08 - Strona nr 2

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Kaufland 01.08.2024 - 07.08.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

GRILLOWANY, ŁOSOS Z DIPEM Z AWOKADO 'O Składniki na 4 porcje —600 g filetów z łososia —1 dojrzałe awokado -2 łyżki soku z limonki —1 łyżeczka soku —1 łyżka nasion kolendry z cytryny —1 łyżeczka posiekanego — | pomidor koperku —50 g twarożku —% łyżeczki płatków chili = sól —1 łyżeczka brązowego cukru — świeżo zmielony pieprz 11 Przygotowanie Łososia umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym. Wymieszać sok z limonki, kolendrę, koperek, płatki chili i cukier, dopra- wić solą i pieprzem. Do tak przygotowanej marynaty wło- żyć rybę i odstawić na około godzinę. Z awokado usunąć pestkę, wybrać miąższ, rozgnieść go widelcem i skropić so- kiem z cytryny. Pomidora umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Miąższ z awokado i pomidora wymieszać z twarożkiem, doprawić solą i pieprzem. Łoso- sia ułożyć na folii aluminiowej lub tacce i grillować przez ok. 4-6 minut. Gotową rybę podawać z dipem. Danie można serwować z chipsami z tortilli Łosoś (4105 24] Makrela filet ze skórą OWEN LD LE Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 31 z dnia 1.08.2024. Oferta ważna od 1.08.2024 do 7.08.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej. Produkty w podanych cenach dostępne w czasie obowiązywania promocji, chyba że wcześniej dojdzie do wyczerpania zapasów.

Najnowsze gazetki

Reklama

 

 
 
 
 
GRILLOWANY, ŁOSOS Z DIPEM Z AWOKADO 'O Składniki na 4 porcje —600 g filetów z łososia —1 dojrzałe awokado -2 łyżki soku z limonki —1 łyżeczka soku —1 łyżka nasion kolendry z cytryny —1 łyżeczka posiekanego — | pomidor koperku —50 g twarożku —% łyżeczki płatków chili = sól —1 łyżeczka brązowego cukru — świeżo zmielony pieprz 11 Przygotowanie Łososia umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym. Wymieszać sok z limonki, kolendrę, koperek, płatki chili i cukier, dopra- wić solą i pieprzem. Do tak przygotowanej marynaty wło- żyć rybę i odstawić na około godzinę. Z awokado usunąć pestkę, wybrać miąższ, rozgnieść go widelcem i skropić so- kiem z cytryny. Pomidora umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Miąższ z awokado i pomidora wymieszać z twarożkiem, doprawić solą i pieprzem. Łoso- sia ułożyć na folii aluminiowej lub tacce i grillować przez ok. 4-6 minut. Gotową rybę podawać z dipem. Danie można serwować z chipsami z tortilli Łosoś (4105 24] Makrela filet ze skórą OWEN LD LE Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 e Warszawa, ul. Fieldorfa 4; ul. Połczyńska 4 * Szczecin, ul. Krygiera 7 e Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 e Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 31 z dnia 1.08.2024. Oferta ważna od 1.08.2024 do 7.08.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej. Produkty w podanych cenach dostępne w czasie obowiązywania promocji, chyba że wcześniej dojdzie do wyczerpania zapasów.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy