Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 17

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

P --—_ SAŁATKA Z BROKUŁAMI ć bekem kaquefont /holefon/ ŁATWY U 4 0:20 m. POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: DRESSING SAŁATKA . oliwa — 1 łyżka GA = brokuł = lżt . ząbek czosnku — 1szt. CAB . oliwa-1 łyżka : R Ea AA | . sokz cytryny — 2 łyżki : Pa e a. sk, W: 9 » _serroquefort — 20 g DE A: - miRorzeków 2881 roquefort — 80 g prażonych — 100 g * sól - Tszczypta PRZYGOTUJ: ; ROQUEFOR7 OR 4 A> o . _ rozdrabniacz SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BROKUŁ Brokuł dzielimy na niewielkie różyczki i gotujemy przez © ok. 3 minuty w osolonej, wrzącej wodzie. Następnie ama go odcedzamy i skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny. « «W | Y KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY DRESSING toquejoni Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie przez ok. 30 sekund. Następnie przekładamy go do rozdrabniacza Wraz z pozostałymi składnikami dressingu i miksujemy. KROK 3: PODAJEMY SAŁATKĘ Orzechy delikatnie siekamy. Pozostały roquefort kroimy w plastry. Różyczki brokułu przekładamy do miski, polewamy dressingiem i posypujemy serem i orzechami. KUGHNIALIDLAPL FRZeprsów 17

Najnowsze gazetki

Reklama
P --—_ SAŁATKA Z BROKUŁAMI ć bekem kaquefont /holefon/ ŁATWY U 4 0:20 m. POZIOM LICZBA CZAS PARUZEL TRUDNOŚCI PORCJI PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI: DRESSING SAŁATKA . oliwa — 1 łyżka GA = brokuł = lżt . ząbek czosnku — 1szt. CAB . oliwa-1 łyżka : R Ea AA | . sokz cytryny — 2 łyżki : Pa e a. sk, W: 9 » _serroquefort — 20 g DE A: - miRorzeków 2881 roquefort — 80 g prażonych — 100 g * sól - Tszczypta PRZYGOTUJ: ; ROQUEFOR7 OR 4 A> o . _ rozdrabniacz SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PRZYGOTOWUJEMY BROKUŁ Brokuł dzielimy na niewielkie różyczki i gotujemy przez © ok. 3 minuty w osolonej, wrzącej wodzie. Następnie ama go odcedzamy i skrapiamy oliwą i sokiem z cytryny. « «W | Y KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY DRESSING toquejoni Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie przez ok. 30 sekund. Następnie przekładamy go do rozdrabniacza Wraz z pozostałymi składnikami dressingu i miksujemy. KROK 3: PODAJEMY SAŁATKĘ Orzechy delikatnie siekamy. Pozostały roquefort kroimy w plastry. Różyczki brokułu przekładamy do miski, polewamy dressingiem i posypujemy serem i orzechami. KUGHNIALIDLAPL FRZeprsów 17
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy