Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 10

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 26.09 do 01.10 - Strona nr 11

Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 26.09.2022 - 01.10.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PODPIEKAMY SPÓD QUICHE Ciasto francuskie układamy na dnie średniej wielkości okrągłej formy, na cieście układamy papier do pieczenia i obciążamy go ryżem, kaszą lub grochem. Spódtartypodpiekamyw piekarnikurozgrzanym dotemperatury 2007C (termoobieg) ok. 10-15 minut. Następnie zdejmujemy z ciasta papier z obciążeniem, delikatnie podsuszamy ciasto i dopiekamy jeszcze ok. 5 min. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY FARSZ JAJECZNY Sparzony i odsączony na sicie szpinak kroimy w cienkie paski. Szpinak doprawiamy drobno posiekanym ząbkiem czosnku. 3 jaja i 2 żółtka łączymy w misce. Dodajemy odrobinę soli, mielony biały pieprz i słodką śmietankę. Doprawiamy gałką muszkatołową, mieszamy i dodajemy szpinak oraz ser starty na tarce o drobnych oczkach. Dokładnie mieszamy. Na chwile wkładamy do lodówki. KROK 3: PIECZEMY QUICHE Z FARSZEM Salami obieramy, kroimy w cienkie plastry i układamy na przestudzonym spodzie z ciasta francuskiego tak, by jeden plaster zachodził na drugi. Wykładamy farsz jajeczny. Na warstwie farszu układamy kilka plastrów salami. Tuż przed włożeniem do piekarnika quiche doprawiamy odrobiną soli w płatkach i ziołami prowansalskimi. Tomme de | Montagne SPIS PRZEPISÓW [e] KUGHNALDLAPL n

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA KROK 1: PODPIEKAMY SPÓD QUICHE Ciasto francuskie układamy na dnie średniej wielkości okrągłej formy, na cieście układamy papier do pieczenia i obciążamy go ryżem, kaszą lub grochem. Spódtartypodpiekamyw piekarnikurozgrzanym dotemperatury 2007C (termoobieg) ok. 10-15 minut. Następnie zdejmujemy z ciasta papier z obciążeniem, delikatnie podsuszamy ciasto i dopiekamy jeszcze ok. 5 min. KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY FARSZ JAJECZNY Sparzony i odsączony na sicie szpinak kroimy w cienkie paski. Szpinak doprawiamy drobno posiekanym ząbkiem czosnku. 3 jaja i 2 żółtka łączymy w misce. Dodajemy odrobinę soli, mielony biały pieprz i słodką śmietankę. Doprawiamy gałką muszkatołową, mieszamy i dodajemy szpinak oraz ser starty na tarce o drobnych oczkach. Dokładnie mieszamy. Na chwile wkładamy do lodówki. KROK 3: PIECZEMY QUICHE Z FARSZEM Salami obieramy, kroimy w cienkie plastry i układamy na przestudzonym spodzie z ciasta francuskiego tak, by jeden plaster zachodził na drugi. Wykładamy farsz jajeczny. Na warstwie farszu układamy kilka plastrów salami. Tuż przed włożeniem do piekarnika quiche doprawiamy odrobiną soli w płatkach i ziołami prowansalskimi. Tomme de | Montagne SPIS PRZEPISÓW [e] KUGHNALDLAPL n
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
30 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 6 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
6 lis, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy