Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 70

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wszystkie składniki oprócz orzechów łączymy, wyrabiamy kru- szonkę i pieczemy na macie silikonowej przez 10 min w 165?C. Orze- chy siekamy i łączymy z wypieczoną kruszonką. 2. Ser kroimy wzdłuż, układamy na blasze płaską stroną do góry i opalamy palnikiem, by uzyskać efekt przypalenia. Polewamy mio- dem gryczanym i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 1659%C na 8 min. Przekrawamy na pół i przekładamy na talerz. Ponownie opalamy palnikiem. Zasypujemy połowę kruszonką orzechową. Jeżyny kroimy na połówki i układamy na wierzchu. Na całość ścieramy pistacje. «* SKŁADNIKI łe; 2 + Ser kozi (rolada) 180 g Kruszonka orzechowa <Ś > + Miód gryczany 80 g Orzechy laskowe prażone 50 g : 4. Kruszonka orzechowa (60 g na Mąka pszenna (typ 550) 150 g z k. CE porcję) Masło 100 g Ć = Z Cukier trzcinowy 40 g i A . . Pistacje 8 szt. Sól1og Ę: ) a + - SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI

Najnowsze gazetki

Reklama
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wszystkie składniki oprócz orzechów łączymy, wyrabiamy kru- szonkę i pieczemy na macie silikonowej przez 10 min w 165?C. Orze- chy siekamy i łączymy z wypieczoną kruszonką. 2. Ser kroimy wzdłuż, układamy na blasze płaską stroną do góry i opalamy palnikiem, by uzyskać efekt przypalenia. Polewamy mio- dem gryczanym i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 1659%C na 8 min. Przekrawamy na pół i przekładamy na talerz. Ponownie opalamy palnikiem. Zasypujemy połowę kruszonką orzechową. Jeżyny kroimy na połówki i układamy na wierzchu. Na całość ścieramy pistacje. «* SKŁADNIKI łe; 2 + Ser kozi (rolada) 180 g Kruszonka orzechowa <Ś > + Miód gryczany 80 g Orzechy laskowe prażone 50 g : 4. Kruszonka orzechowa (60 g na Mąka pszenna (typ 550) 150 g z k. CE porcję) Masło 100 g Ć = Z Cukier trzcinowy 40 g i A . . Pistacje 8 szt. Sól1og Ę: ) a + - SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy