Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 12

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

5 porcji Składniki: Wyszarmiętny Żebetka wieprzowe 600.5 Liście laurowe 3 sz. Zee angielskie 4 ziama Pieprz czamy METRO Chef 4 ziarna Kolendra w ziarach 5 g Olej rzepakowy ARO 15ml Woda 351 Ziemniaki 3005 Pinka korzeń 0. Kapa kszona 300.5 Boczek wędzony ARO 120. Koneentra poridorowy METRO Chef40, Kninsk2 Mojeanek suszony 3 Papryka wędzona 4g Papeyka łodła miekona 3 Masło ARO 255, Mgła pezenna ARO 255 Sól pieprz Kapuśniak z żeberkami wieprzowymi Sposób przygotowania: „bebe obemażyć na patli z każdej strony i przełożyć do gamka-Th smażeniu zostawić. Dodać przyprawy, zalać wodą i gotować przez 1, godz. na małym ogniu, zbierają szumowiny: o ugotowaniu wyjąć żebczka z wywaru. Ziemniaki obrać, pokrość w kotkę dodać do wywaru gotować na małym ogniu przez 10 min. 50 g kapusty kiszonej wysuszyć całkowicie na papierze do pieczenia w piekarniku mtawionym na 80'C. Resztę kapusty wypłukać, posiekać i dodać do wywaru. Seler pietruszkę i marchew zetrzeć na tarce o grbych oczkach. Boczek kroimy pokeość w kostki przesmażyć z 1 łyżką oleju do izokearakcAnNE aan ZA: Pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy: Wymieszać i smażyć jezcz przez .Do rodka dajemy mało czekamy aż się rozpuści dodajemy mąkę i dokładnie smażymy przez ok 2 minut do gotowej zasmażki dodzć do wywaru z kapustą i siemniakami, doprawić sli pieprzem, gotować 15 min na małym ogniu. Rozgrzać tluszcz pozostały po smażeniu żeberek z papryką wędzoną i slodką, i podgrzać w nim żebeska. Gotową zupę serwujemy paprykowymi żeberkami i na górę dajemy suszoną kapustą

Najnowsze gazetki

Reklama
5 porcji Składniki: Wyszarmiętny Żebetka wieprzowe 600.5 Liście laurowe 3 sz. Zee angielskie 4 ziama Pieprz czamy METRO Chef 4 ziarna Kolendra w ziarach 5 g Olej rzepakowy ARO 15ml Woda 351 Ziemniaki 3005 Pinka korzeń 0. Kapa kszona 300.5 Boczek wędzony ARO 120. Koneentra poridorowy METRO Chef40, Kninsk2 Mojeanek suszony 3 Papryka wędzona 4g Papeyka łodła miekona 3 Masło ARO 255, Mgła pezenna ARO 255 Sól pieprz Kapuśniak z żeberkami wieprzowymi Sposób przygotowania: „bebe obemażyć na patli z każdej strony i przełożyć do gamka-Th smażeniu zostawić. Dodać przyprawy, zalać wodą i gotować przez 1, godz. na małym ogniu, zbierają szumowiny: o ugotowaniu wyjąć żebczka z wywaru. Ziemniaki obrać, pokrość w kotkę dodać do wywaru gotować na małym ogniu przez 10 min. 50 g kapusty kiszonej wysuszyć całkowicie na papierze do pieczenia w piekarniku mtawionym na 80'C. Resztę kapusty wypłukać, posiekać i dodać do wywaru. Seler pietruszkę i marchew zetrzeć na tarce o grbych oczkach. Boczek kroimy pokeość w kostki przesmażyć z 1 łyżką oleju do izokearakcAnNE aan ZA: Pozostałe warzywa i koncentrat pomidorowy: Wymieszać i smażyć jezcz przez .Do rodka dajemy mało czekamy aż się rozpuści dodajemy mąkę i dokładnie smażymy przez ok 2 minut do gotowej zasmażki dodzć do wywaru z kapustą i siemniakami, doprawić sli pieprzem, gotować 15 min na małym ogniu. Rozgrzać tluszcz pozostały po smażeniu żeberek z papryką wędzoną i slodką, i podgrzać w nim żebeska. Gotową zupę serwujemy paprykowymi żeberkami i na górę dajemy suszoną kapustą
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy