Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 17.06 do 01.07 - Strona nr 35

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 17.06.2024 - 01.07.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

LOD KOSTKA, PZESEDA, a SSOEER LÓD Ha KRUSZONY wy Lód w kostkach Lód w kostkach Lód w kostkach Lód sześciany Lód kruszony Fine Life Aro Aro METRO Chef MAKRO Chef opak. 1 kg opak. 5 kg opak. 10 kg opak. 5 kg opak. 10 kg nr art. 126838 nr art. 229090 nr art. 229089 nr art. 133852 nr art. 229088 EAN 5902241248478 EAN 5902241223116 EAN 5902241223123 EAN 5902241246115 EAN 5902241223147 Mięso rozmrażamy powoli, najlepiej na dolnej półce w lodówce, co pozwoli na zachowanie smaku i konsystencji oraz zapobiegnie przedwczesnemu zepsuciu. Ryby, podobnie jak mięso, rozmrażamy w lodówce. Można też użyć kąpieli pod bieżącą wodą, na zmianę zimną i letnią. Wykorzystanie wody gazowanej przyspiesza rozmrażanie, podobnie jak kąpiel w mleku, które dodatkowo nada rybie delikatnego smaku. Grzyby można pozostawić w lodówce przez całą noc (maks. 24 godz.) lub rozmrozić w wodzie — szczelnie zamknięty worek zanurzamy w misce z zimną wodą, którą wymieniamy co 15-20 min. z 0 Warzywa wrzucamy od razu do gotującej się wody. Jeśli mają być podane na surowo, powinny być rozmrażane przez pewien czas w lodówce. By Owoce przeznaczone do spożywania na surowo należy wysypać z torebki, w której były przechowywane. Można je posypać cukrem lub ewentualnie polać śmietaną, przykryć i pozostawić w lodówce do rozmrożenia. Proces ten przyspieszymy, wkładając owoce w szczelnie zamkniętej foliowej torebce pod strumień zimnej, bieżącej wody. Owoce najlepiej spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu. Chleb najlepiej rozmrozić w piekarniku. bę LICZBASZTUK | Ty" EJ 'W OPAKOWANIU [Er 35 ZBIORCZYM/KARTONIE

Najnowsze gazetki

Reklama
LOD KOSTKA, PZESEDA, a SSOEER LÓD Ha KRUSZONY wy Lód w kostkach Lód w kostkach Lód w kostkach Lód sześciany Lód kruszony Fine Life Aro Aro METRO Chef MAKRO Chef opak. 1 kg opak. 5 kg opak. 10 kg opak. 5 kg opak. 10 kg nr art. 126838 nr art. 229090 nr art. 229089 nr art. 133852 nr art. 229088 EAN 5902241248478 EAN 5902241223116 EAN 5902241223123 EAN 5902241246115 EAN 5902241223147 Mięso rozmrażamy powoli, najlepiej na dolnej półce w lodówce, co pozwoli na zachowanie smaku i konsystencji oraz zapobiegnie przedwczesnemu zepsuciu. Ryby, podobnie jak mięso, rozmrażamy w lodówce. Można też użyć kąpieli pod bieżącą wodą, na zmianę zimną i letnią. Wykorzystanie wody gazowanej przyspiesza rozmrażanie, podobnie jak kąpiel w mleku, które dodatkowo nada rybie delikatnego smaku. Grzyby można pozostawić w lodówce przez całą noc (maks. 24 godz.) lub rozmrozić w wodzie — szczelnie zamknięty worek zanurzamy w misce z zimną wodą, którą wymieniamy co 15-20 min. z 0 Warzywa wrzucamy od razu do gotującej się wody. Jeśli mają być podane na surowo, powinny być rozmrażane przez pewien czas w lodówce. By Owoce przeznaczone do spożywania na surowo należy wysypać z torebki, w której były przechowywane. Można je posypać cukrem lub ewentualnie polać śmietaną, przykryć i pozostawić w lodówce do rozmrożenia. Proces ten przyspieszymy, wkładając owoce w szczelnie zamkniętej foliowej torebce pod strumień zimnej, bieżącej wody. Owoce najlepiej spożywać bezpośrednio po rozmrożeniu. Chleb najlepiej rozmrozić w piekarniku. bę LICZBASZTUK | Ty" EJ 'W OPAKOWANIU [Er 35 ZBIORCZYM/KARTONIE
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy