Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 27.05 do 10.06 - Strona nr 29

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 27.05.2024 - 10.06.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Gamija hot dog fr= © Składniki: parówki 2 szt. frytki french fries 120 g keczup 50 g musztarda 50 g mąka 280 g suszone drożdże 7 g woda 250 ml cukier 5 g panierka panko 200 g frytura do smażenia sól 5 g Autor: Rafał Zaręba Sposób przygotowania: Te | STREET FOOD - podróż ze smakiem | 29 |— W misce połączyć wodę, cukier, suszone drożdże, sól i mąkę, a następnie dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę w ciepłe miejsce. Frytki pokroić na kawałki ok. 0,5 cm. Parówki nabić na patyczek od sushi, obkleić w cieście, a następnie obtoczyć w pokrojonych frytkach i panko. Takiego gamja hot doga smażymy na fryturze rozgrzanej do temp. 170 st. C do momentu uzyskania złotej barwy. Usmażonego hot doga polewamy keczupem i musztardą. KOREA POŁUDNIOWA

Najnowsze gazetki

Reklama
Gamija hot dog fr= © Składniki: parówki 2 szt. frytki french fries 120 g keczup 50 g musztarda 50 g mąka 280 g suszone drożdże 7 g woda 250 ml cukier 5 g panierka panko 200 g frytura do smażenia sól 5 g Autor: Rafał Zaręba Sposób przygotowania: Te | STREET FOOD - podróż ze smakiem | 29 |— W misce połączyć wodę, cukier, suszone drożdże, sól i mąkę, a następnie dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę w ciepłe miejsce. Frytki pokroić na kawałki ok. 0,5 cm. Parówki nabić na patyczek od sushi, obkleić w cieście, a następnie obtoczyć w pokrojonych frytkach i panko. Takiego gamja hot doga smażymy na fryturze rozgrzanej do temp. 170 st. C do momentu uzyskania złotej barwy. Usmażonego hot doga polewamy keczupem i musztardą. KOREA POŁUDNIOWA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy