Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 31

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Lasagne ai frutti di mare ż | 7 LAZANIA Z OWOCAMI MORZA p j , PORCJE | SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Makaron lasagne 12 płatów 1. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy krótko szanka plasterki czosnku. Dodajemy owoce morza. ów morza 1 kg Jeśli są mrożone, dodajemy od razu, ja pomidorowa 800 ml bez rozmrażania. Gotujemy razem przez św „e wytrawne 80 ml ok. 4 min. Podlewamy białym winem, dodajemy * Oli z giwek pulpę pomidorową. extra vergine 30 ml 2. Dodajemy trochę gorącej wody, posiekaną Czosnek 4 ząbki Natka pietruszki 20 g Papryczka pepperoncino 1 szt. Sól natkę pietruszki i pokrojone pepperoncino. Całość redukujemy, aby powstał gęsty sos. Płaty makaronu gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie. Na talerzu układamy płat ugotowanej lasagne, przykrywamy farszem. Powtarzamy dwukrotnie wykorzystując na każdą porcję trzy płaty makaronu. Posypujemy świeżo pokrojoną natką pietruszki i skrapiamy oliwą z oliwek. > B

Najnowsze gazetki

Reklama
(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Lasagne ai frutti di mare ż | 7 LAZANIA Z OWOCAMI MORZA p j , PORCJE | SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Makaron lasagne 12 płatów 1. Na rozgrzanej oliwie podsmażamy krótko szanka plasterki czosnku. Dodajemy owoce morza. ów morza 1 kg Jeśli są mrożone, dodajemy od razu, ja pomidorowa 800 ml bez rozmrażania. Gotujemy razem przez św „e wytrawne 80 ml ok. 4 min. Podlewamy białym winem, dodajemy * Oli z giwek pulpę pomidorową. extra vergine 30 ml 2. Dodajemy trochę gorącej wody, posiekaną Czosnek 4 ząbki Natka pietruszki 20 g Papryczka pepperoncino 1 szt. Sól natkę pietruszki i pokrojone pepperoncino. Całość redukujemy, aby powstał gęsty sos. Płaty makaronu gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie. Na talerzu układamy płat ugotowanej lasagne, przykrywamy farszem. Powtarzamy dwukrotnie wykorzystując na każdą porcję trzy płaty makaronu. Posypujemy świeżo pokrojoną natką pietruszki i skrapiamy oliwą z oliwek. > B
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy