Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 37

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 jeż” 7 M 4 Us -_- Linguine all'asti inguine all aSLUCce / LINGUINE Z HOMAREM k | , PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE ” ron linguine 200 g 1. Homara wrzucamy na wrzącą wodę ar 1 szt. (ok. 600 g) i gotujemy przez ok. 10-12 min, następnie idorki cherry 16 szt. wyciągamy, przekrawamy na pół, | dy 50 ml a szczypce delikatnie rozbijamy. la z gliwek 2. Na oliwie podsmażamy pokrojony w plasterki extra vergine 50 mi czosnek. Dokładamy homara mięsem do dołu «Bulion rybny 100 ml * Natka pietruszki 20 g * Sól i smażymy przez 6-8 min. Podlewamy brandy i flambirujemy, a następnie dodajemy pomidorki cherry pokrojone na połówki. Dodajemy bulion rybny i gotujemy do momentu, aż pomidorki zmiękną. ń Homara przekładamy na osobny talerz. | W międzyczasie gotujemy makaron | al dente we wrzącej osolonej wodzie i po odcedzeniu dodajemy go do sosu na patelnię. Posypujemy posiekaną natką pietruszki i mieszamy. . Na talerz wykładamy makaron, a na nim kładziemy połówkę homara. o R

Najnowsze gazetki

Reklama
o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 jeż” 7 M 4 Us -_- Linguine all'asti inguine all aSLUCce / LINGUINE Z HOMAREM k | , PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE ” ron linguine 200 g 1. Homara wrzucamy na wrzącą wodę ar 1 szt. (ok. 600 g) i gotujemy przez ok. 10-12 min, następnie idorki cherry 16 szt. wyciągamy, przekrawamy na pół, | dy 50 ml a szczypce delikatnie rozbijamy. la z gliwek 2. Na oliwie podsmażamy pokrojony w plasterki extra vergine 50 mi czosnek. Dokładamy homara mięsem do dołu «Bulion rybny 100 ml * Natka pietruszki 20 g * Sól i smażymy przez 6-8 min. Podlewamy brandy i flambirujemy, a następnie dodajemy pomidorki cherry pokrojone na połówki. Dodajemy bulion rybny i gotujemy do momentu, aż pomidorki zmiękną. ń Homara przekładamy na osobny talerz. | W międzyczasie gotujemy makaron | al dente we wrzącej osolonej wodzie i po odcedzeniu dodajemy go do sosu na patelnię. Posypujemy posiekaną natką pietruszki i mieszamy. . Na talerz wykładamy makaron, a na nim kładziemy połówkę homara. o R
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy