Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 41

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Astice al vapore con salsa di lime, sedano verde, dragoncello * con crema di rucola | HOMAR NA PARZE Z EMULSJĄ Z LIMONKI, SELERA NACIOWEGO IESTRAGONU PODANY NA KREMIE Z RUKOLI PRZYGOTOWANIE a * Homar 1 szt. (ok. 800 g) Rukolę, oliwę i orzeszki piini blendujemy * Rukola 100g do konsystencji pesto i doprawiamy do smaku. * Seler naciowy 1łodyga - 2. Selera naciowego drobno siekamy, łączymy * Oliwa z oliwek z oliwą, sokiem z limonki i doprawiamy solą. extra vergine 50 ml 3. Homara uśmiercamy, przecinając głowę. *- Orzeszki pinoli 30 szt. 4. Piec rozgrzewamy do temp. 100?C z funkcją * Limonki 3 szt. 100% parowania i na blasze perforowanej * Natka pietruszki 20 g lub kratce umieszczamy wewnątrz homara. Po ugotowaniu homara, przecinamy go wzdłuż na pół, rozbijamy szczypce i oczyszczamy głowę. Na talerzu równomiernie rozprowadzamy pesto z rukoli, układamy homara i kładziemy na nim emulsję z selera. Homara podajemy z limonkami pokrojonymi w ćwiartki i posypujemy natką pietruszki. G s A

Najnowsze gazetki

Reklama
(z) [= z 3 2 z go = z RZ > = m = l td Astice al vapore con salsa di lime, sedano verde, dragoncello * con crema di rucola | HOMAR NA PARZE Z EMULSJĄ Z LIMONKI, SELERA NACIOWEGO IESTRAGONU PODANY NA KREMIE Z RUKOLI PRZYGOTOWANIE a * Homar 1 szt. (ok. 800 g) Rukolę, oliwę i orzeszki piini blendujemy * Rukola 100g do konsystencji pesto i doprawiamy do smaku. * Seler naciowy 1łodyga - 2. Selera naciowego drobno siekamy, łączymy * Oliwa z oliwek z oliwą, sokiem z limonki i doprawiamy solą. extra vergine 50 ml 3. Homara uśmiercamy, przecinając głowę. *- Orzeszki pinoli 30 szt. 4. Piec rozgrzewamy do temp. 100?C z funkcją * Limonki 3 szt. 100% parowania i na blasze perforowanej * Natka pietruszki 20 g lub kratce umieszczamy wewnątrz homara. Po ugotowaniu homara, przecinamy go wzdłuż na pół, rozbijamy szczypce i oczyszczamy głowę. Na talerzu równomiernie rozprowadzamy pesto z rukoli, układamy homara i kładziemy na nim emulsję z selera. Homara podajemy z limonkami pokrojonymi w ćwiartki i posypujemy natką pietruszki. G s A
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy