Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 59

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

| j (z) | ; Ej 7 =) j m a = ko Ę 4 f a ? = 3 IM <w | s J ż =) 4 ż EJ 2 ; , K= | Coda di rospo m3 al forno con patate ŻABNICA Z PIECA Z ZIEMNIAKAMI PRZYGOTOWANIE 1. Na blasze układamy wycięte kawałki ogona żabnicy bez skóry. Zalewamy wodą do połowy wysokości ryby. Dodajemy czosnek i ziemniaki pokrojone | * Oliwa z oliwek ł — wcienkie plastry. | extra vergine 80 ml Dodajemy wino i skrapiamy oliwą. * Wino białe AE 80 ml . Pomidorki cherry kroimy na połówki * Natka pietruszkizojE i kładziemy na blachę obok ryby. ImIenĘK SgalgeK Całość solimy i dodajemy całe * Sól = > gałązki pietruszki. . Pieczemy przez 15 min w piecu rozgrzanym do 200?C. Rybę podajemy udekorowaną tymiankiem. p © a

Najnowsze gazetki

Reklama
| j (z) | ; Ej 7 =) j m a = ko Ę 4 f a ? = 3 IM <w | s J ż =) 4 ż EJ 2 ; , K= | Coda di rospo m3 al forno con patate ŻABNICA Z PIECA Z ZIEMNIAKAMI PRZYGOTOWANIE 1. Na blasze układamy wycięte kawałki ogona żabnicy bez skóry. Zalewamy wodą do połowy wysokości ryby. Dodajemy czosnek i ziemniaki pokrojone | * Oliwa z oliwek ł — wcienkie plastry. | extra vergine 80 ml Dodajemy wino i skrapiamy oliwą. * Wino białe AE 80 ml . Pomidorki cherry kroimy na połówki * Natka pietruszkizojE i kładziemy na blachę obok ryby. ImIenĘK SgalgeK Całość solimy i dodajemy całe * Sól = > gałązki pietruszki. . Pieczemy przez 15 min w piecu rozgrzanym do 200?C. Rybę podajemy udekorowaną tymiankiem. p © a
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy