Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 91

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

CHMELNICKA GĘŚ PIECZONA ę IE 90 MINUT PIECZENIA + 8 GODZIN [ MOCZENIA I MARYNOWANIA Autor: Cezary Powała SKŁADNIKI: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: +gęś Rozpuścić sól w wodzie. Do gotowej solanki włożyć oczysz- + 2 główki czosnku czoną gęś i zostawić na 8 godzin. SBOMIGCJU Czosnek z olejem i majerankiem zblendować na gładką pulpę. "S0gisuszonisgomojerapku Wyjąć gęś z solanki, osuszyć i natrzeć pulpą czosnkową. SOLANKA: Marynować przez kilka godzin (najlepiej przez całą noc). +5 wady Zamarynowaną gęś przełożyć na blachę i piec w temperaturze 2560 giedii 180*C przez 40-50 minut. Następnie zmniejszyć temperaturę do 160”C i piec przez kolejne 1,5 godziny.

Najnowsze gazetki

Reklama
CHMELNICKA GĘŚ PIECZONA ę IE 90 MINUT PIECZENIA + 8 GODZIN [ MOCZENIA I MARYNOWANIA Autor: Cezary Powała SKŁADNIKI: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: +gęś Rozpuścić sól w wodzie. Do gotowej solanki włożyć oczysz- + 2 główki czosnku czoną gęś i zostawić na 8 godzin. SBOMIGCJU Czosnek z olejem i majerankiem zblendować na gładką pulpę. "S0gisuszonisgomojerapku Wyjąć gęś z solanki, osuszyć i natrzeć pulpą czosnkową. SOLANKA: Marynować przez kilka godzin (najlepiej przez całą noc). +5 wady Zamarynowaną gęś przełożyć na blachę i piec w temperaturze 2560 giedii 180*C przez 40-50 minut. Następnie zmniejszyć temperaturę do 160”C i piec przez kolejne 1,5 godziny.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy