Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 02.03 do 15.03 - Strona nr 7

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 02.03.2023 - 15.03.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

wstałej ofercie 3 rd = ŁZĘ rodzajów mięsa WIEPRZOWEGO, A RAWLACE) i DROBIU* Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego OOOO YARO CONTEC MO delikatną strukturę, szczególny aromat isoczystość, a jej smak opisy- WSIO TCOTEC WZ PAEWĄ ... ODDDODZDE PEODODZEDIE OOP AWSCLY WTZ ZAWCZTAE $ Po 494..53 99 1kg zVAT79.99 2 Keulen n junger Hafermastgons ana Polen 4d NZOZ ZFILETA Z PIERSI INDYKA MAP 400 G EGzzgj Handelsklasse A CA = > I ANAWA Ź 6 . OCE) = KIEŁBASA BIAŁA PODUDZIE KURCZAKA » ELI a TACKA DUŻA OK. 1KG prz 70215001 U

Najnowsze gazetki

Reklama
wstałej ofercie 3 rd = ŁZĘ rodzajów mięsa WIEPRZOWEGO, A RAWLACE) i DROBIU* Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego OOOO YARO CONTEC MO delikatną strukturę, szczególny aromat isoczystość, a jej smak opisy- WSIO TCOTEC WZ PAEWĄ ... ODDDODZDE PEODODZEDIE OOP AWSCLY WTZ ZAWCZTAE $ Po 494..53 99 1kg zVAT79.99 2 Keulen n junger Hafermastgons ana Polen 4d NZOZ ZFILETA Z PIERSI INDYKA MAP 400 G EGzzgj Handelsklasse A CA = > I ANAWA Ź 6 . OCE) = KIEŁBASA BIAŁA PODUDZIE KURCZAKA » ELI a TACKA DUŻA OK. 1KG prz 70215001 U
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy