Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 27.10 do 02.11 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 27.10.2022 - 02.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

= Piada Classica Fine Foods 5 390 g; 15,36 zł/k ŚFINE Grissini 2 = : FCODS i 9 premium IŻ PIADĄ Panealba y 150 g; oliwa, Prozacalba| sezam; 33,27 zł/kg (re gn RAT. -_ Ppanealka 9, | Er 8 snnann, fi ę =|-| Z7NE A Panini Rustici Durum Fine Foods 170 g; 29,36 zł/kg 4 Ę Spody do pizzy Fine Foods 280 g; 17,83 zł/kg 2 Crostini Panealba 100 g; czosnek, oliwa CROSTIN; Kalia dd r ś * . l M Lega «"g Pomidorki cherry umyj - uważaj, żeby nie oberwać A ich z gałązek. Posmaruj je oliwą, ułóż na wyłożonej papierem CU) Ciabatta pszenna do pieczenia blaszce i wstaw do rozgrzanego do 180 stopni (1. 250 g; 15,96 zł/kg piekarnika (z termoobiegiem). Piecz około 30 minut - K aż pomidorki się zarumienią. muj A W tym czasie ugotuj penne - zgodnie z instrukcją podaną © A W na opakowaniu. Makaron odcedź i jeszcze gorący wymieszaj zsosem, przełóż natalerze. Dodaj małe kulki mozzarelli (po kilka sztuk), a na środku połóż gałązkę upieczonych pomidorków cherry. Każdy talerz udekoruj listkami świeżej bazylii.

Najnowsze gazetki

Reklama
= Piada Classica Fine Foods 5 390 g; 15,36 zł/k ŚFINE Grissini 2 = : FCODS i 9 premium IŻ PIADĄ Panealba y 150 g; oliwa, Prozacalba| sezam; 33,27 zł/kg (re gn RAT. -_ Ppanealka 9, | Er 8 snnann, fi ę =|-| Z7NE A Panini Rustici Durum Fine Foods 170 g; 29,36 zł/kg 4 Ę Spody do pizzy Fine Foods 280 g; 17,83 zł/kg 2 Crostini Panealba 100 g; czosnek, oliwa CROSTIN; Kalia dd r ś * . l M Lega «"g Pomidorki cherry umyj - uważaj, żeby nie oberwać A ich z gałązek. Posmaruj je oliwą, ułóż na wyłożonej papierem CU) Ciabatta pszenna do pieczenia blaszce i wstaw do rozgrzanego do 180 stopni (1. 250 g; 15,96 zł/kg piekarnika (z termoobiegiem). Piecz około 30 minut - K aż pomidorki się zarumienią. muj A W tym czasie ugotuj penne - zgodnie z instrukcją podaną © A W na opakowaniu. Makaron odcedź i jeszcze gorący wymieszaj zsosem, przełóż natalerze. Dodaj małe kulki mozzarelli (po kilka sztuk), a na środku połóż gałązkę upieczonych pomidorków cherry. Każdy talerz udekoruj listkami świeżej bazylii.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy