Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 13.12 do 24.12 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

2 Przekąska serowa z rambyno bbą, ham, , Pomidory suszone I al PZ i w oleju z ziołami, 2 R. 2 ? z pieprzem, z żurawiną, hy ? w paskach w oleju z ziołami, ze słonecznikiem gOLE! 300g makaronu Przyprawy: 72 łyżeczki majeranku, 1 łyżeczka oregano, j Ser twardy PUZOJOM papryki słodkiej, sól i pieprz do smaku NY dojrzewający 1 cebula 200g sera tartego pasta o h mild klinek 500g mięsa mielonego WTO m 2 ząbki czosnku 40g twardego sera dojrzewającego << 4 u 4 połówki suszonych pomidorów BESZAMEL: Ł 400g passaty pomidorowej 40g masła ZUŻZC TT 2 łyżki mąki 400ml mleka OIEWZAELELN CON AOINZA Makaron ugotuj al dente w osolonej wodzie, po czym odcedź. Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną drobno cebulę i smaż do zeszklenia. Dodaj mięso mielone, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy i drobno posiekane suszone pomidory. Do podsmażonego mięsa dodaj passatę i cukier. Gotuj kilka minut. S0S BESZAMELOWY: W małym garnku rozpuścić masło, dodaj mąkę i mieszaj. Do zasmażki dodawaj stopniowo mleko cały czas mieszając trzepaczką. Kiedy s0s zacznie gęstnieć dopraw do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem. Dno naczynia pokryj cienką warstwą sosu beszamelowego. Na sos ułóż warstwę makaronu, przykryj porcją mięsa mielonego; posyp częścią tartego sera OOEEWESZLOWW WYJASNIA TEEN A O WTO NOWAOACWZE polej sosem beszamelowym i posyp tarkowanym twardym serem dojrzewającym. Piecz przez 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do 180'C. Po upieczeniu odstaw do lekkiego przestudzenia. Najniższajcena z ostatnich 30 dni może dotyczyć artykułów będących w wyprzedaży, promocji w pojedynczych sklepach. Ceny regularne nie dotyczą sklepów Arhelan nr 12,111 1 4 KOREĘ GOA ROYA R A EO O AT A A OWAK Ceny regularne nie dotyczą sklepów Delikatesy Centrum Arhelan nr 124, 125, 126, 127, 132, 133, 134, 136, 137, 138, 139. 145.

Najnowsze gazetki

Reklama
2 Przekąska serowa z rambyno bbą, ham, , Pomidory suszone I al PZ i w oleju z ziołami, 2 R. 2 ? z pieprzem, z żurawiną, hy ? w paskach w oleju z ziołami, ze słonecznikiem gOLE! 300g makaronu Przyprawy: 72 łyżeczki majeranku, 1 łyżeczka oregano, j Ser twardy PUZOJOM papryki słodkiej, sól i pieprz do smaku NY dojrzewający 1 cebula 200g sera tartego pasta o h mild klinek 500g mięsa mielonego WTO m 2 ząbki czosnku 40g twardego sera dojrzewającego << 4 u 4 połówki suszonych pomidorów BESZAMEL: Ł 400g passaty pomidorowej 40g masła ZUŻZC TT 2 łyżki mąki 400ml mleka OIEWZAELELN CON AOINZA Makaron ugotuj al dente w osolonej wodzie, po czym odcedź. Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną drobno cebulę i smaż do zeszklenia. Dodaj mięso mielone, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy i drobno posiekane suszone pomidory. Do podsmażonego mięsa dodaj passatę i cukier. Gotuj kilka minut. S0S BESZAMELOWY: W małym garnku rozpuścić masło, dodaj mąkę i mieszaj. Do zasmażki dodawaj stopniowo mleko cały czas mieszając trzepaczką. Kiedy s0s zacznie gęstnieć dopraw do smaku solą, pieprzem i gałką muszkatołową Naczynie żaroodporne wysmaruj masłem. Dno naczynia pokryj cienką warstwą sosu beszamelowego. Na sos ułóż warstwę makaronu, przykryj porcją mięsa mielonego; posyp częścią tartego sera OOEEWESZLOWW WYJASNIA TEEN A O WTO NOWAOACWZE polej sosem beszamelowym i posyp tarkowanym twardym serem dojrzewającym. Piecz przez 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do 180'C. Po upieczeniu odstaw do lekkiego przestudzenia. Najniższajcena z ostatnich 30 dni może dotyczyć artykułów będących w wyprzedaży, promocji w pojedynczych sklepach. Ceny regularne nie dotyczą sklepów Arhelan nr 12,111 1 4 KOREĘ GOA ROYA R A EO O AT A A OWAK Ceny regularne nie dotyczą sklepów Delikatesy Centrum Arhelan nr 124, 125, 126, 127, 132, 133, 134, 136, 137, 138, 139. 145.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy