Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 8

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 09.05 do 16.05 - Strona nr 5

Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Gazetka Biedronka 09.05.2024 - 16.05.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Pierożki Gyoza z sosem pekińskim LICZBA PORCJE4 CZAS PRZYGOTOWANIA 4$MIN - STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Przygołuj: sitko, stolnicę, patelnię teflonową z poktywką SKŁADNIKI Ciasto łyżka posiekanego imbiru | łyżeczka posiekanego imbsru 100 g » 3 łyżki mąki pszennej 1 łyżka posiekanego czosnku 4 lyżki ciemnego sosu sojowego 130 ml gorącej wody W byżeczki soli 7 kyżek jasnego sosu sojowego sieżypta 405 Ułyżka cukru ) lyżko cukru 1 łyżeczka masło lub smalcu 1 łyżeczka mielonego pieprzu 4 łyżki wody łyżka oleju sezamowego 2 łyżki octu winoego Fanz 9 byżki sosu sejowego ) łyżeczka Oleju sęzomowego 500 g kapusty pekińskiej 1 lyżka oleju rośknnego 400 g mielonej wieprzowiny So: pekiński 100 ml wody 100.g pora Lduży ząbek czosnku PRZYGOTOWANIE 1 Zegnieć ciasto r podanych skłodajków, przykryj ściereezką ; odstaw na 20 minut. Blarszuj kapustę peklńską we wrzątku przez I minutę. Odsącz, dokładnie odciśnij i drobno posiekaj. Drobno posiekoj pora i wymieszaj ze składnikami farszu 2 Posiekój czosnek i wymieszaj z pózosołyśi akłaślnikomi tow. 3 Rozwolkuj cienko ciasto, podsypując stolnkę mąką. Wykrowaj koła o średnicy około 8-10 centymetrów. Nakładoj Be lyżęczEe farszó iiskłodaj ciastajw kozic ipiólksiąkycaj sklejaście Grżikci, hę Rozgrzej olej na potelni. UBÓŁ partię pierożków, a gdy zaczną się złócić, podlej wodą i przyksyj pokrywką: Gotuj na meołym ogniu do całkowitego odparowania płynu (około 6-8 minut): Tak samo, portiami, usmaż pozostałe pierożki 5 Podawaj gorące pierożki z macezką pów.

Najnowsze gazetki

Pierożki Gyoza z sosem pekińskim LICZBA PORCJE4 CZAS PRZYGOTOWANIA 4$MIN - STOPIEŃ TRUDNOŚCI: ŚREDNI Przygołuj: sitko, stolnicę, patelnię teflonową z poktywką SKŁADNIKI Ciasto łyżka posiekanego imbiru | łyżeczka posiekanego imbsru 100 g » 3 łyżki mąki pszennej 1 łyżka posiekanego czosnku 4 lyżki ciemnego sosu sojowego 130 ml gorącej wody W byżeczki soli 7 kyżek jasnego sosu sojowego sieżypta 405 Ułyżka cukru ) lyżko cukru 1 łyżeczka masło lub smalcu 1 łyżeczka mielonego pieprzu 4 łyżki wody łyżka oleju sezamowego 2 łyżki octu winoego Fanz 9 byżki sosu sejowego ) łyżeczka Oleju sęzomowego 500 g kapusty pekińskiej 1 lyżka oleju rośknnego 400 g mielonej wieprzowiny So: pekiński 100 ml wody 100.g pora Lduży ząbek czosnku PRZYGOTOWANIE 1 Zegnieć ciasto r podanych skłodajków, przykryj ściereezką ; odstaw na 20 minut. Blarszuj kapustę peklńską we wrzątku przez I minutę. Odsącz, dokładnie odciśnij i drobno posiekaj. Drobno posiekoj pora i wymieszaj ze składnikami farszu 2 Posiekój czosnek i wymieszaj z pózosołyśi akłaślnikomi tow. 3 Rozwolkuj cienko ciasto, podsypując stolnkę mąką. Wykrowaj koła o średnicy około 8-10 centymetrów. Nakładoj Be lyżęczEe farszó iiskłodaj ciastajw kozic ipiólksiąkycaj sklejaście Grżikci, hę Rozgrzej olej na potelni. UBÓŁ partię pierożków, a gdy zaczną się złócić, podlej wodą i przyksyj pokrywką: Gotuj na meołym ogniu do całkowitego odparowania płynu (około 6-8 minut): Tak samo, portiami, usmaż pozostałe pierożki 5 Podawaj gorące pierożki z macezką pów.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 4 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Tchibo - Tchibo
4 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Lidl - KATALOG ZABAWKI 2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Lidl - KATALOG ZABAWKI
2 lis, 2024 - 24 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 30 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Aldi - Aldi
30 paź, 2024 - 16 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl 20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024
Biedronka - Ebook - Niemarnowanie żywności 2024 - Gazetka - Biedronka.pl
20 wrz, 2024 - 20 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy