Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Wielkanoc - Ważna od 19.03 do 30.03 - Strona nr 4

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka E. Leclerc 19.03.2024 - 30.03.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Składniki: 150 g masła 150 g cukru 2 jajka Polska Kurka 150 g śmietany 18% 160 ml zaparzonej kawy Plantation 230 g mąki pszennej Tablier Blanc 70 g mielonych migdałów Tablier Blanc 30 g kakao 1% łyżeczki sody Rustica % łyżeczki soli Polewa czekoladowa: 150 g czekolady mlecznej cukierniczej Tablette d'Or % szklanki śmietanki 30% Do ozdoby: Kolorowa posypka, pastylki białej czekolady 2 . Sposób przygotowania: w. „ga Formę keksówkę o wymiarach ok. 30x12 cm wysmarować masłem. Piekarnik nagrzać do 160 stopni. Suche składniki: mąkę, kakao, mielone migdały, sodę i sól wymieszać w misce, odłożyć. Utrzeć masło z cukrem na jasną, puszystą masę. Dodawać jajka, po kolei, ubijając po każdym dodaniu. Dodać śmietanę, wymieszać. Następnie dodawać suche ANIAOŃ składniki, łyżka po łyżce, cały czas mieszając. Na koniec wmieszać ciepłą kawę. Ciasto przełożyć do formy. Wyrównać. Piec około 50 minut, do suchego patyczka. Po upieczeniu, ciasto wystudzić przez kilka minut w formie, następnie wyjąć i wystudzić na kratce. Przygotować polewę: w garnuszku podgrzać śmietankę, zdjąć z ognia. Dodać posiekaną czekoladę. Odstawić na 5 min., a następnie dokładnie wymieszać do rozpuszczenia czekolady. Udekorować cukrowymi kuleczkami i dropsami z białej czekolady. Kawa mielona Arabika K 250g cena za 1kg=43 ,96 < . Czekolada Mąka pszenna 2 „ deserowa uniwersalna typ 650 a © RE 1k ę Ę ukiemicza Tortowa typ 450-2,15 cena za 1 kg =32,95

Najnowsze gazetki

Reklama
Składniki: 150 g masła 150 g cukru 2 jajka Polska Kurka 150 g śmietany 18% 160 ml zaparzonej kawy Plantation 230 g mąki pszennej Tablier Blanc 70 g mielonych migdałów Tablier Blanc 30 g kakao 1% łyżeczki sody Rustica % łyżeczki soli Polewa czekoladowa: 150 g czekolady mlecznej cukierniczej Tablette d'Or % szklanki śmietanki 30% Do ozdoby: Kolorowa posypka, pastylki białej czekolady 2 . Sposób przygotowania: w. „ga Formę keksówkę o wymiarach ok. 30x12 cm wysmarować masłem. Piekarnik nagrzać do 160 stopni. Suche składniki: mąkę, kakao, mielone migdały, sodę i sól wymieszać w misce, odłożyć. Utrzeć masło z cukrem na jasną, puszystą masę. Dodawać jajka, po kolei, ubijając po każdym dodaniu. Dodać śmietanę, wymieszać. Następnie dodawać suche ANIAOŃ składniki, łyżka po łyżce, cały czas mieszając. Na koniec wmieszać ciepłą kawę. Ciasto przełożyć do formy. Wyrównać. Piec około 50 minut, do suchego patyczka. Po upieczeniu, ciasto wystudzić przez kilka minut w formie, następnie wyjąć i wystudzić na kratce. Przygotować polewę: w garnuszku podgrzać śmietankę, zdjąć z ognia. Dodać posiekaną czekoladę. Odstawić na 5 min., a następnie dokładnie wymieszać do rozpuszczenia czekolady. Udekorować cukrowymi kuleczkami i dropsami z białej czekolady. Kawa mielona Arabika K 250g cena za 1kg=43 ,96 < . Czekolada Mąka pszenna 2 „ deserowa uniwersalna typ 650 a © RE 1k ę Ę ukiemicza Tortowa typ 450-2,15 cena za 1 kg =32,95
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy