Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 23.12 - Strona nr 8

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka E. Leclerc 12.12.2023 - 23.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Stopień trudności: łatwy Liczba porcji: 8 Czas przygotowania: 55 minut Składniki: 250 g sera ricotta Les Croisćs 250 g sera mascarpone Les Croisćs 5 łyżek mleka w proszku 6 łyżek cukru 1 jajko Polska Kurka 1 łyżka skrobi ziemniaczanej 120 g migdałów w płatkach Tablier Blanc 150 g borówek mrożonych Douceur du Verger Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 160 stopni. Dno tortownicy o średnicy 18 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Na dno wysypać 100 g migdałów w płatkach. Wszystkie składniki, oprócz pozostałych migdałów i borówek, wymieszać © za pomocą miksera. Wyłożyć do przygotowanej wcześniej tortownicy. Na wierzch wyłożyć 4 równomiernie borówki. ZY Piec 50 minut. Po tym czasie uchylić drzwi w piekarnika i zostawić sernik jeszcze na 30 minut. Po ostudzeniu wyjąć sernik z obręczy. Udekorować odrobiną mleka w proszku i pozostałą częścią płatków migdałowych. Migdały w płatkach Ser Ricotta Ser Mascarpone 250g jg) og cena za 1 kg= 28,76 cenaza 1 kg =53,90 cenaza 1 kg=25,16

Najnowsze gazetki

Reklama
Stopień trudności: łatwy Liczba porcji: 8 Czas przygotowania: 55 minut Składniki: 250 g sera ricotta Les Croisćs 250 g sera mascarpone Les Croisćs 5 łyżek mleka w proszku 6 łyżek cukru 1 jajko Polska Kurka 1 łyżka skrobi ziemniaczanej 120 g migdałów w płatkach Tablier Blanc 150 g borówek mrożonych Douceur du Verger Sposób przygotowania: Piekarnik nagrzać do 160 stopni. Dno tortownicy o średnicy 18 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Na dno wysypać 100 g migdałów w płatkach. Wszystkie składniki, oprócz pozostałych migdałów i borówek, wymieszać © za pomocą miksera. Wyłożyć do przygotowanej wcześniej tortownicy. Na wierzch wyłożyć 4 równomiernie borówki. ZY Piec 50 minut. Po tym czasie uchylić drzwi w piekarnika i zostawić sernik jeszcze na 30 minut. Po ostudzeniu wyjąć sernik z obręczy. Udekorować odrobiną mleka w proszku i pozostałą częścią płatków migdałowych. Migdały w płatkach Ser Ricotta Ser Mascarpone 250g jg) og cena za 1 kg= 28,76 cenaza 1 kg =53,90 cenaza 1 kg=25,16
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy