Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lewiatan - Ważna od 22.09 do 28.09 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lewiatan 22.09.2022 - 28.09.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Budy, =— Z T.., i Pizza Guseppe Budyń Geliwe Brzoskwinie Lewiatan zszynką i pieczarkami 425 g, 4sery 335g _ smak śmietankowy. waniliowy 40 g połówki w syropie 820 g / 470 g 18,80 -23,85 zł/1kg 19.75zł/1kg 14.87 zł/1 kg ze Wo Ciasto: * 200 g mąki tortowej +80 g cukru pudru * 120g schłodzonego masła * szczypta soli * opakowanie cukru wanilinowego * jajko Nadzienie: *_ budyń śmietankowy * 450 ml mleka 3% Lewiatan * 3łyżki cukru * 400 g malin *_ połówki brzoskwiń w syropie Lewiatan * kilka listków mięty *_ 8 foremek na babeczki o średnicy 5 cm * 8 papierowych foremek na babeczki (papilotek) Przygotuj ciasto: dokładnie zagnieć wszystkie składniki. Masę zawiń w folię spożywczą i włóż na godzinę do lodówki. Do foremek powkładaj papilotki na babeczki. Wyjmij ciasto z lodówki, podziel na 8 części i wyklej dno i boki foremek. Foremki wstaw do piekarnika nagrzanego do 2007C. Piecz 15-20 min na złoty kolor. Babeczki wystudź i wyjmij z foremek. Przygotuj nadzienie: owoce umyj i osusz, brzoskwinie odsą: i pokrój na kawałki. Budyń wymieszaj z połową szklanki zimni mleka i cukrem. Resztę mleka zagotuj, wlej rozprowadzony budyń i gotuj przez chwilę. Przykryj folią, by nie powstał kożuch i odłóż do ostygnięcia. Babeczki napełnij budyniem, udekoruj owocami i miętą.

Najnowsze gazetki

Reklama
Budy, =— Z T.., i Pizza Guseppe Budyń Geliwe Brzoskwinie Lewiatan zszynką i pieczarkami 425 g, 4sery 335g _ smak śmietankowy. waniliowy 40 g połówki w syropie 820 g / 470 g 18,80 -23,85 zł/1kg 19.75zł/1kg 14.87 zł/1 kg ze Wo Ciasto: * 200 g mąki tortowej +80 g cukru pudru * 120g schłodzonego masła * szczypta soli * opakowanie cukru wanilinowego * jajko Nadzienie: *_ budyń śmietankowy * 450 ml mleka 3% Lewiatan * 3łyżki cukru * 400 g malin *_ połówki brzoskwiń w syropie Lewiatan * kilka listków mięty *_ 8 foremek na babeczki o średnicy 5 cm * 8 papierowych foremek na babeczki (papilotek) Przygotuj ciasto: dokładnie zagnieć wszystkie składniki. Masę zawiń w folię spożywczą i włóż na godzinę do lodówki. Do foremek powkładaj papilotki na babeczki. Wyjmij ciasto z lodówki, podziel na 8 części i wyklej dno i boki foremek. Foremki wstaw do piekarnika nagrzanego do 2007C. Piecz 15-20 min na złoty kolor. Babeczki wystudź i wyjmij z foremek. Przygotuj nadzienie: owoce umyj i osusz, brzoskwinie odsą: i pokrój na kawałki. Budyń wymieszaj z połową szklanki zimni mleka i cukrem. Resztę mleka zagotuj, wlej rozprowadzony budyń i gotuj przez chwilę. Przykryj folią, by nie powstał kożuch i odłóż do ostygnięcia. Babeczki napełnij budyniem, udekoruj owocami i miętą.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy