Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 4

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 19.06 do 25.06 - Strona nr 7

Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: OBSMAŻAMY MIĘSO Mięso obsypujemy solą i pieprzem z obu stron. Do nagrzanego naczynia żeliwnego wlewamy olej i obsmażamy mięso. Mięso wyciągamy z garnka i odkładamy na bok. KROK 2: PRZESMAŻAMY CEBULĘ Z PRZYPRAWAMI Do garnka wrzucamy czosnek pokrojony w plastry oraz cebulę pokrojoną w piórka — szklimy. Dodajemy słodką paprykę, chili oraz majeranek. Całość przesmażamy. Wkładamy ponownie mięso. Dodajemy sos sojowy, pomidory oraz syrop klonowy. Doprawiamy kminem rzymskim. Naczynie przykrywamy przykrywką. Przekładamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 150?C i pieczemy przez 5 godzin. KROK 3: NAKŁADAMY MIĘSO NA BAGIETKĘ Mięso szarpiemy widelczykiem. Siekamy kolendrę, cebulę kroimy w krążki, doprawiamy solą, skrapiamy oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, całość mieszamy z mięsem. Bagietkę przekrawamy na pół. Nakładamy na nią zredukowany sos z wieprzowiny. Układamy mięso i przykrywamy drugą częścią bagietki. syrop klonowy [) KUGHNIALIDLAPL | Frzersów kk kk kk kk kkkkKkkkkkkkK%k

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: OBSMAŻAMY MIĘSO Mięso obsypujemy solą i pieprzem z obu stron. Do nagrzanego naczynia żeliwnego wlewamy olej i obsmażamy mięso. Mięso wyciągamy z garnka i odkładamy na bok. KROK 2: PRZESMAŻAMY CEBULĘ Z PRZYPRAWAMI Do garnka wrzucamy czosnek pokrojony w plastry oraz cebulę pokrojoną w piórka — szklimy. Dodajemy słodką paprykę, chili oraz majeranek. Całość przesmażamy. Wkładamy ponownie mięso. Dodajemy sos sojowy, pomidory oraz syrop klonowy. Doprawiamy kminem rzymskim. Naczynie przykrywamy przykrywką. Przekładamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 150?C i pieczemy przez 5 godzin. KROK 3: NAKŁADAMY MIĘSO NA BAGIETKĘ Mięso szarpiemy widelczykiem. Siekamy kolendrę, cebulę kroimy w krążki, doprawiamy solą, skrapiamy oliwą z oliwek i sokiem z cytryny, całość mieszamy z mięsem. Bagietkę przekrawamy na pół. Nakładamy na nią zredukowany sos z wieprzowiny. Układamy mięso i przykrywamy drugą częścią bagietki. syrop klonowy [) KUGHNIALIDLAPL | Frzersów kk kk kk kk kkkkKkkkkkkkK%k
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01 20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 20.01
20 sty, 2025 - 26 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 17 sty, 2025 - 18 sty, 2025
Aldi - Aldi
17 sty, 2025 - 18 sty, 2025
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA STYCZEŃ 2 sty, 2025 - 31 sty, 2025
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA STYCZEŃ
2 sty, 2025 - 31 sty, 2025
Gazetka Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01 DO 15.01 13 sty, 2025 - 15 sty, 2025
Lidl - OFERTA WAŻNA OD 13.01 DO 15.01
13 sty, 2025 - 15 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy