Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

KRUPNIK KUJAWSKI ©) DB 60 MINUT SKŁADNIKI: * 200 g żeberek wieprzowych * 200 g szpondra *1,5 lwody * 70 g szklanki kaszy jęczmiennej * 25 g suszonych grzybów * 50 g pora * 3 liście laurowe > 5 ziarenek ziela angielskiego * sól, czarny mielony pieprz * natka pietruszki *140 g marchewki * 140 g pietruszki + 80 g korzenia selera Autor: Cezary Powała SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do garnka z wodą włożyć mięso, grzyby, warzywa, liście laurowe i ziele angielskie. Gotować przez 30-40 minut. Kolejno z wywaru wyjąć mięso oraz warzywa. Pokroić mięso na mniejsze kawałki i ponownie włożyć do wywaru. Opłukaną kaszę dodać do zupy i gotować przez kolejne $ minut. Dodać warzywa pokrojone w kostkę. Podawać z posiekaną natką pietruszki.

Najnowsze gazetki

Reklama
KRUPNIK KUJAWSKI ©) DB 60 MINUT SKŁADNIKI: * 200 g żeberek wieprzowych * 200 g szpondra *1,5 lwody * 70 g szklanki kaszy jęczmiennej * 25 g suszonych grzybów * 50 g pora * 3 liście laurowe > 5 ziarenek ziela angielskiego * sól, czarny mielony pieprz * natka pietruszki *140 g marchewki * 140 g pietruszki + 80 g korzenia selera Autor: Cezary Powała SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Do garnka z wodą włożyć mięso, grzyby, warzywa, liście laurowe i ziele angielskie. Gotować przez 30-40 minut. Kolejno z wywaru wyjąć mięso oraz warzywa. Pokroić mięso na mniejsze kawałki i ponownie włożyć do wywaru. Opłukaną kaszę dodać do zupy i gotować przez kolejne $ minut. Dodać warzywa pokrojone w kostkę. Podawać z posiekaną natką pietruszki.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy