Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 10

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

0 *.g * KE Ka. R ab 1 porcja Składniki: Bób METRO Chef2505 Ser korycński 60 Kapary METRO Chef10.g Czosnek METRO Chef10.g Chili płatki 0,1 g eski dyni METRO Chef20 g Kasza gyczana plona 305 Cebula cukrowa 20 Olma z oliwek METRO Premium 50ml Sol cytryny 10ml Olej ARO 10 ml Olej ARO 100 ml do smażenia kuszy Bób z serem korycińskim i popcornem z kaszy gryczanej Sposób przygotowania: Ser pokroić w kostkę ok. 5x5 mm, przełożyć do pojemnika zalać oliwą, dodać posiekany czosnek, rozmaryn, kapary sok z cytryny i płatki chili. Całość wymieszać i odstawić do lodówki na ok. 12 |Bób ugotować, odcedzić chłodzi w zimnej wodzie, następnie obrać. Pestki dyni uprażyć na suchej patelni Z kaszy gryczanej zrobić popcorn — smażyć ją w oleju rozgrzanym oleju do 180'C i odeązyć z tluszcz na ręczniku papierowym. Cebulę pokrojoną w pióra podamaż na olju aż się lekko zrumieni 1Bób wymieszać cebulą ułożyć na aim er koryiński wraz 2 maryntąi całość posypać popeornem z kaszy prażonymi pestkami dyni.

Najnowsze gazetki

Reklama
0 *.g * KE Ka. R ab 1 porcja Składniki: Bób METRO Chef2505 Ser korycński 60 Kapary METRO Chef10.g Czosnek METRO Chef10.g Chili płatki 0,1 g eski dyni METRO Chef20 g Kasza gyczana plona 305 Cebula cukrowa 20 Olma z oliwek METRO Premium 50ml Sol cytryny 10ml Olej ARO 10 ml Olej ARO 100 ml do smażenia kuszy Bób z serem korycińskim i popcornem z kaszy gryczanej Sposób przygotowania: Ser pokroić w kostkę ok. 5x5 mm, przełożyć do pojemnika zalać oliwą, dodać posiekany czosnek, rozmaryn, kapary sok z cytryny i płatki chili. Całość wymieszać i odstawić do lodówki na ok. 12 |Bób ugotować, odcedzić chłodzi w zimnej wodzie, następnie obrać. Pestki dyni uprażyć na suchej patelni Z kaszy gryczanej zrobić popcorn — smażyć ją w oleju rozgrzanym oleju do 180'C i odeązyć z tluszcz na ręczniku papierowym. Cebulę pokrojoną w pióra podamaż na olju aż się lekko zrumieni 1Bób wymieszać cebulą ułożyć na aim er koryiński wraz 2 maryntąi całość posypać popeornem z kaszy prażonymi pestkami dyni.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy