Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 23

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

LANGUSTYNKI FLAMBIROWANE KONIAKIEM | PORCJE k SKŁADNIKI jgustynki 20/25 20 szt. * Natka pietruszki 20 g - Sól rap: „1 ARIE Scampi al cognac PRZYGOTOWANIE 1. e W Langustynki oczyszczamy i płuczemy (pancerz przekrawamy wzdłuż). Pokrojony w cienkie plasterki czosnek podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Dodajemy langustynki, solimy i podsmażamy. Podlewamy koniakiem i flambirujemy. . Na talerz wykładamy rukolę. Krótko po wypaleniu płomienia, na rukolę przekładamy langustynki. Polewamy sosem z gotowania i wykańczamy świeżo siekaną natką pietruszki. o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2

Najnowsze gazetki

Reklama
LANGUSTYNKI FLAMBIROWANE KONIAKIEM | PORCJE k SKŁADNIKI jgustynki 20/25 20 szt. * Natka pietruszki 20 g - Sól rap: „1 ARIE Scampi al cognac PRZYGOTOWANIE 1. e W Langustynki oczyszczamy i płuczemy (pancerz przekrawamy wzdłuż). Pokrojony w cienkie plasterki czosnek podsmażamy na rozgrzanej oliwie. Dodajemy langustynki, solimy i podsmażamy. Podlewamy koniakiem i flambirujemy. . Na talerz wykładamy rukolę. Krótko po wypaleniu płomienia, na rukolę przekładamy langustynki. Polewamy sosem z gotowania i wykańczamy świeżo siekaną natką pietruszki. o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy