Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 35

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

o (= o ta > £4 |= o z o Pa |= m = = 2 Calamari al pesto genovese ; KALMARY Z BAZYLIOWYM PESTO j PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE Jary tuby 8 szt. 1. Kalmary kroimy wzdłuż na paski, to genovese 400 g wrzucamy na osolony wrzątek iechio 8 liści i gotujemy aż zwiną się w sprężynki. ( 2. Po ugotowaniu, łączymy w miseczce kM z pesto. Gdyby pesto było zbyt A gęste, możemy je rozrzedzić wodą z gotowania kalmarów. 3. Wykładamy na talerze, do łódeczek z liści radicchio.

Najnowsze gazetki

Reklama
o (= o ta > £4 |= o z o Pa |= m = = 2 Calamari al pesto genovese ; KALMARY Z BAZYLIOWYM PESTO j PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE Jary tuby 8 szt. 1. Kalmary kroimy wzdłuż na paski, to genovese 400 g wrzucamy na osolony wrzątek iechio 8 liści i gotujemy aż zwiną się w sprężynki. ( 2. Po ugotowaniu, łączymy w miseczce kM z pesto. Gdyby pesto było zbyt A gęste, możemy je rozrzedzić wodą z gotowania kalmarów. 3. Wykładamy na talerze, do łódeczek z liści radicchio.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy