Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

edyny w Polsce oficjalny kucharz Episkopatu Polski przygotowujący dania dla dwóch papieży: Jana Pawła Il i Benedykta XVI oraz delegacji z Watykanu podczas pielgrzymek papieskich do Polski. Prekursor kuchni włoskiej w Polsce. Laureat nagrody „Hermesa” w kategorii Osobowość Gastronomii 2016 roku. Laureat konkursu „Polska od Kuchni” w kategorii Arcymistrz Sztuki Kulinarnej. Laureat nagrody „Poland 100 Best Restaurants" na najlepszy konkurs kulinarny 2023. Wieloletni, były Prezes Włoskiego Stowarzyszenia Kucharzy w Polsce (FIC Polonia). Organizator szesnastu edycji prestiżowego Konkursu Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana”, organizator imprez charytatywnych dla domów dziecka, juror w wielu konkursach kulinarnych w Polsce, zdobywca rekordu Guinnessa na największą włoską potrawę z grzybów (funghi triffolati). Postać medialna znana z programów telewizyjnych. Kucharz przygotowujący dania dla najbardziej znanych polityków, biznesmenów, aktorów, piosenkarzy oraz firm wiodących na rynku polskim. Autor książki kulinarnej „Kuchnia Włoska bez granic”. Zamiłowanie do kuchni przejął po ojcu, który prowadził restauracje na Sycylii. Wykształcenie kucharskie otrzymał w znanej szkole gastronomicznej Villa Santa Maria, a doświadczenie zdobywał, pracując w restauracjach w regionie Abruzzo, Giancarlo Russo a następnie przez kilka lat w 5-gwiazdkowym Hotelu Savoy Florence w Toskanii. W 1998 roku przyjechał do Polski, aby propagować rodzimą kuchnię w ramach szkoleń w warszawskich restauracjach, a następnie przez 4 kolejne lata był szefem kuchni znanej restauracji Chianti w Warszawie. Do 2015 roku prowadził w Warszawie własną restaurację Giancarlo Ristorante Italiano (jedyna w Polsce restauracja oferująca przez cały rok dania ze świeżymi truflami, najlepsza włoska restauracja w 2004 roku według „Poland Monthly” i jedna z najlepszych według rankingu „Newsweeka” oraz Trattorię Giancarlo uhonorowaną pięcioma gwiazdkami w rankingu restauracji „Polityki”. Do 2022 roku prowadził warsztaty w prestiżowym Studiu Kulinarnym Giancarlo. Executive chef, trener, ekspert i doradca kulinarny prowadzący szkolenia dla szefów kuchni, kucharzy i amatorów kuchni włoskiej w wielu projektach gastronomicznych. Ambasador znanych włoskich marek w Polsce. Regularnie udziela konsultacji przy otwieraniu restauracji i hoteli, jak również tworzy receptury dla gastronomii i przemysłu spożywczego. Uczestniczy w najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w Polsce i za granicą. h ża „PoE Śaać Gu 5

Najnowsze gazetki

Reklama
edyny w Polsce oficjalny kucharz Episkopatu Polski przygotowujący dania dla dwóch papieży: Jana Pawła Il i Benedykta XVI oraz delegacji z Watykanu podczas pielgrzymek papieskich do Polski. Prekursor kuchni włoskiej w Polsce. Laureat nagrody „Hermesa” w kategorii Osobowość Gastronomii 2016 roku. Laureat konkursu „Polska od Kuchni” w kategorii Arcymistrz Sztuki Kulinarnej. Laureat nagrody „Poland 100 Best Restaurants" na najlepszy konkurs kulinarny 2023. Wieloletni, były Prezes Włoskiego Stowarzyszenia Kucharzy w Polsce (FIC Polonia). Organizator szesnastu edycji prestiżowego Konkursu Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana”, organizator imprez charytatywnych dla domów dziecka, juror w wielu konkursach kulinarnych w Polsce, zdobywca rekordu Guinnessa na największą włoską potrawę z grzybów (funghi triffolati). Postać medialna znana z programów telewizyjnych. Kucharz przygotowujący dania dla najbardziej znanych polityków, biznesmenów, aktorów, piosenkarzy oraz firm wiodących na rynku polskim. Autor książki kulinarnej „Kuchnia Włoska bez granic”. Zamiłowanie do kuchni przejął po ojcu, który prowadził restauracje na Sycylii. Wykształcenie kucharskie otrzymał w znanej szkole gastronomicznej Villa Santa Maria, a doświadczenie zdobywał, pracując w restauracjach w regionie Abruzzo, Giancarlo Russo a następnie przez kilka lat w 5-gwiazdkowym Hotelu Savoy Florence w Toskanii. W 1998 roku przyjechał do Polski, aby propagować rodzimą kuchnię w ramach szkoleń w warszawskich restauracjach, a następnie przez 4 kolejne lata był szefem kuchni znanej restauracji Chianti w Warszawie. Do 2015 roku prowadził w Warszawie własną restaurację Giancarlo Ristorante Italiano (jedyna w Polsce restauracja oferująca przez cały rok dania ze świeżymi truflami, najlepsza włoska restauracja w 2004 roku według „Poland Monthly” i jedna z najlepszych według rankingu „Newsweeka” oraz Trattorię Giancarlo uhonorowaną pięcioma gwiazdkami w rankingu restauracji „Polityki”. Do 2022 roku prowadził warsztaty w prestiżowym Studiu Kulinarnym Giancarlo. Executive chef, trener, ekspert i doradca kulinarny prowadzący szkolenia dla szefów kuchni, kucharzy i amatorów kuchni włoskiej w wielu projektach gastronomicznych. Ambasador znanych włoskich marek w Polsce. Regularnie udziela konsultacji przy otwieraniu restauracji i hoteli, jak również tworzy receptury dla gastronomii i przemysłu spożywczego. Uczestniczy w najważniejszych wydarzeniach kulinarnych w Polsce i za granicą. h ża „PoE Śaać Gu 5
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy