Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 45

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

PORCJE k SKŁADNIKI : ada 4 szt. po 250-300 g szanka sałat lorki cherry 40 szt. * Oliwa z oliwek extra vergine 8 Ocet balsamiczny * Rozmaryn 4 gałązki + Czosnek 4 ząbki * Cytryny 4 szt. * Sól Orata alla griglia DORADA Z GRILLA h l PRZYGOTOWANIE 1. Ryby dokładnie oczyszczamy, do środka każdej z nich wkładamy czosnek i rozmaryn, doprawiamy solą. W tym czasie przygotowujemy sałatkę: rozkładamy na talerzu sałatę, pomidorki grillujemy 1 min i umieszczamy na wierzchu. Doprawiamy oliwą, octem balsamicznym i solą. 3. W tym czasie przygotowujemy sałatę z pomidorkami cherry. Pomidorki grillujemy 1 min, doprawiamy oliwą, octem balsamicznym oraz solą. 4. Grillowaną doradę podajemy na półmisku, z przygotowaną sałatą i ćwiartkami cytryny. bĘ Grillowanie sprawia, że na powierzchni ryby powstaje warstwa 9 ochronna ściętego białka. Dzięki temu mięso nie traci składników e odżywczych, oczystości, smaku i aromatu. To doskonały sposób przyrządzania filetów oraz całych ryb. A s " L= =) r) [= cr > + o L=/ GQ 4 4 =] 2

Najnowsze gazetki

Reklama
PORCJE k SKŁADNIKI : ada 4 szt. po 250-300 g szanka sałat lorki cherry 40 szt. * Oliwa z oliwek extra vergine 8 Ocet balsamiczny * Rozmaryn 4 gałązki + Czosnek 4 ząbki * Cytryny 4 szt. * Sól Orata alla griglia DORADA Z GRILLA h l PRZYGOTOWANIE 1. Ryby dokładnie oczyszczamy, do środka każdej z nich wkładamy czosnek i rozmaryn, doprawiamy solą. W tym czasie przygotowujemy sałatkę: rozkładamy na talerzu sałatę, pomidorki grillujemy 1 min i umieszczamy na wierzchu. Doprawiamy oliwą, octem balsamicznym i solą. 3. W tym czasie przygotowujemy sałatę z pomidorkami cherry. Pomidorki grillujemy 1 min, doprawiamy oliwą, octem balsamicznym oraz solą. 4. Grillowaną doradę podajemy na półmisku, z przygotowaną sałatą i ćwiartkami cytryny. bĘ Grillowanie sprawia, że na powierzchni ryby powstaje warstwa 9 ochronna ściętego białka. Dzięki temu mięso nie traci składników e odżywczych, oczystości, smaku i aromatu. To doskonały sposób przyrządzania filetów oraz całych ryb. A s " L= =) r) [= cr > + o L=/ GQ 4 4 =] 2
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy