Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 03.11 do 16.11 - Strona nr 6

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 03.11.2022 - 16.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

)NE WOŁOWY STEK AOS ra zVAT79.99 Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. CEWCE CEA LOSY dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego mięso traci ok. 20% naturalnej zawartości wody, wołowina zyskuje delikatną strukturę, szczególny aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko orzechowo-maślany. 2 Keulen v©n junger Hafermostgons SZYNKA Z MORELĄ > ć * cena promocyjna za 1 kg: aua Falen 22.99, zVAT 22.99 27 Ve © ASA, NOGA GĘSIA p. A z ET AL) i KURCZAK OK. 0,85 KG ROSOŁOWY 53784633 67817593 99 ) 99 7 irae 1 irtaoo

Najnowsze gazetki

Reklama
)NE WOŁOWY STEK AOS ra zVAT79.99 Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. CEWCE CEA LOSY dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego mięso traci ok. 20% naturalnej zawartości wody, wołowina zyskuje delikatną strukturę, szczególny aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko orzechowo-maślany. 2 Keulen v©n junger Hafermostgons SZYNKA Z MORELĄ > ć * cena promocyjna za 1 kg: aua Falen 22.99, zVAT 22.99 27 Ve © ASA, NOGA GĘSIA p. A z ET AL) i KURCZAK OK. 0,85 KG ROSOŁOWY 53784633 67817593 99 ) 99 7 irae 1 irtaoo
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy