Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 01.12 do 14.12 - Strona nr 4

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

— OKOŃ ś 109 Tymianek 20 9 Buraki - 1009 NILOWY a, Masło. ZMASŁEM TYMIANKOWYM, śe 36%-100ml Białe wino 40 ml BURAKIEM ORAZ SOSEM KAPAROWYM kapary-209 SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Okonia dokładnie czyścimy, nacinamy po długości, delikatnie rozkładamy, oprószamy solą i pieprzem. Na rybę kładziemy masło z tymiankiem, formujemy koreczek. Pieczemy 80, C prz 15 ak Buraczki foty w fol oko pat w paka w 160*C około 40 minut - po upieczeniu wykrawamy cienkie plastry. Ziemniaki gotujemy. odlewamy i mielimy na gładką masę z dodatkiem masła i śmietanki. Do rondla wlewa biełe wino dodaje śmietankę przegotowajemy wrzucamy kawęłki agła robiąc 308 | dajemy kapary. Na talerz wykładamy puree ziemniaczane, plastry z buraków, rybę oraz wszystko polewamy sosem. OKOŃ NILOWY FILET BEZ SKÓRY 39718423 99 a 43.99 PSTRĄGŁOSOSIOWY FILETZESKÓRĄ 5 JESIOTR PATROSZONY 54008503 19895717 3 99 4539

Najnowsze gazetki

Reklama
— OKOŃ ś 109 Tymianek 20 9 Buraki - 1009 NILOWY a, Masło. ZMASŁEM TYMIANKOWYM, śe 36%-100ml Białe wino 40 ml BURAKIEM ORAZ SOSEM KAPAROWYM kapary-209 SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Okonia dokładnie czyścimy, nacinamy po długości, delikatnie rozkładamy, oprószamy solą i pieprzem. Na rybę kładziemy masło z tymiankiem, formujemy koreczek. Pieczemy 80, C prz 15 ak Buraczki foty w fol oko pat w paka w 160*C około 40 minut - po upieczeniu wykrawamy cienkie plastry. Ziemniaki gotujemy. odlewamy i mielimy na gładką masę z dodatkiem masła i śmietanki. Do rondla wlewa biełe wino dodaje śmietankę przegotowajemy wrzucamy kawęłki agła robiąc 308 | dajemy kapary. Na talerz wykładamy puree ziemniaczane, plastry z buraków, rybę oraz wszystko polewamy sosem. OKOŃ NILOWY FILET BEZ SKÓRY 39718423 99 a 43.99 PSTRĄGŁOSOSIOWY FILETZESKÓRĄ 5 JESIOTR PATROSZONY 54008503 19895717 3 99 4539
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy