Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Dzień Babci i Dziadka - Ważna od 11.01 do 17.01 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 11.01.2024 - 17.01.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

8 Skrzydełka = TOOTAYA UT (+ 2-]€) POS Ue) najbliższych smakiem 779 « kgskrzydełekzkurczaka _ + Złyżeczki octu balsamicznego * 0,5 kg wędzonych śliwek OWA ZEG ECONO CNA OOTZETYCESTEYLU « kilka gałązek świeżego * - 2łyżeczki czosnku DEO ION OWE ZONE OOZEZTENYCAEI 3łyżki oleju + sól SERCACH ODST miodowej Skrzydełka dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Przekładamy do miski, obsypujemy z każdej strony solą, pieprzem, papryką i czosnkiem. Odstawiamy na minimum 30 minut. Piekarnik rozgrzewamy do 190 stopni. Skrzydełka układamy luźno, jedno obok drugiego, na blaszce do pieczenia. Pieczemy przez około 15 minut. - W międzyczasie w miseczce mieszamy 3 łyżki miodu, musztardę, > łyżkę octu, sól oraz cynamon. Tak przygotowaną glazurą polewamy ; skrzydełka, pieczemy przez kolejne 25 minut. w h p Cebulę obieramy, następnie kroimy w piórka. Śliwki kroimy na mniej- ) t tę 4 R Ł sze kawałki. W rondelku o grubym dnie rozgrzewamy olej, dodajemy - 21 cebulę. Smażymy do czasu, aż zmięknie. Następnie dodajemy śliwki. H R Po chwili smażenia całość zalewamy dwoma szklankami wody. Dusi- - my przez 20 minut, na sam koniec dodajemy miód oraz ocet. Dopra- pw) 3 wiamy solą i pieprzem do smaku i - jeśli potrzeba - redukujemy wodę. > b Całość blendujemy na jednolitą masę. M ży Skrzydełka wyjmujemy z piekarnika i posypujemy listkami tymian- A 6 s ku. Ciepły mus śliwkowy nakładamy do małych miseczek, stawiamy | *. > na talerzu obok skrzydełek. Danie możemy serwować z ugotowanym h i Ś 54447 białym ryżem lub pieczywem. 4 £ ża BergHOFF Ostatnia szansa! Akcja przedłużona do17.01.2024.. z rabatem Zbieraj naklejki i kupuj Q produkty BergHOFF "= Stokrotka eślenie „Najniższa cena z ostatnich 30 dni jeź U warów innych niż tatw psujące lob z krótki termipen a jaka obo! ała w okresi w em ol ki s eci Stokrotka w formacie supermarket i market. Cen gą się . 15

Najnowsze gazetki

Reklama
8 Skrzydełka = TOOTAYA UT (+ 2-]€) POS Ue) najbliższych smakiem 779 « kgskrzydełekzkurczaka _ + Złyżeczki octu balsamicznego * 0,5 kg wędzonych śliwek OWA ZEG ECONO CNA OOTZETYCESTEYLU « kilka gałązek świeżego * - 2łyżeczki czosnku DEO ION OWE ZONE OOZEZTENYCAEI 3łyżki oleju + sól SERCACH ODST miodowej Skrzydełka dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Przekładamy do miski, obsypujemy z każdej strony solą, pieprzem, papryką i czosnkiem. Odstawiamy na minimum 30 minut. Piekarnik rozgrzewamy do 190 stopni. Skrzydełka układamy luźno, jedno obok drugiego, na blaszce do pieczenia. Pieczemy przez około 15 minut. - W międzyczasie w miseczce mieszamy 3 łyżki miodu, musztardę, > łyżkę octu, sól oraz cynamon. Tak przygotowaną glazurą polewamy ; skrzydełka, pieczemy przez kolejne 25 minut. w h p Cebulę obieramy, następnie kroimy w piórka. Śliwki kroimy na mniej- ) t tę 4 R Ł sze kawałki. W rondelku o grubym dnie rozgrzewamy olej, dodajemy - 21 cebulę. Smażymy do czasu, aż zmięknie. Następnie dodajemy śliwki. H R Po chwili smażenia całość zalewamy dwoma szklankami wody. Dusi- - my przez 20 minut, na sam koniec dodajemy miód oraz ocet. Dopra- pw) 3 wiamy solą i pieprzem do smaku i - jeśli potrzeba - redukujemy wodę. > b Całość blendujemy na jednolitą masę. M ży Skrzydełka wyjmujemy z piekarnika i posypujemy listkami tymian- A 6 s ku. Ciepły mus śliwkowy nakładamy do małych miseczek, stawiamy | *. > na talerzu obok skrzydełek. Danie możemy serwować z ugotowanym h i Ś 54447 białym ryżem lub pieczywem. 4 £ ża BergHOFF Ostatnia szansa! Akcja przedłużona do17.01.2024.. z rabatem Zbieraj naklejki i kupuj Q produkty BergHOFF "= Stokrotka eślenie „Najniższa cena z ostatnich 30 dni jeź U warów innych niż tatw psujące lob z krótki termipen a jaka obo! ała w okresi w em ol ki s eci Stokrotka w formacie supermarket i market. Cen gą się . 15
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy