Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 27.02 do 13.03 - Strona nr 26

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 27.02.2025 - 13.03.2025
Reklama

Produkty w tej gazetce

WARZYWA DO ZAPIEKANIA 450 g; Hortex: z gnocchi, ziemniakami w plastrach; 1776 zł/kg 450 g; Hortex; wszystkie rodzoje; przy zokupie 2 szt: 21,09 zł/kt Przy zakupie 1 szt: 9,99 zł (22.20 zł/kg) ZUPA GOTOWA Q DANIA GOTOWE 350-450 g Hortex £ 400-450 gi Hortex, chińskie, meksykańskie, SILE) gla gyros, po włosku; 24,43-27,48 zl/kg MAK/ lĘ, GNOCCHII NA PATELNIĘ krupnik z pączakiem, borowikowa, guloszowa, pomidorowa z mokaronem; 22,18-28,52 zł/kg BEZA Z MALINAMI +8 SKŁADNIKI za Krem: * 300gdrobnegocuku — « 200mlśmietanki kremówki 30% » Gbiałek + 150g sera mascarpone * 1łyżeczka sokuzcytryny » 4 tyżki wiórków kokosowych szczypta sok Sos malinowy. * Maliny Hortex - 1 opakowanie * 100g drobnego cukru PRZYGOTOWANIE: Na gorącą patelnię wsyp maliny (kilka odłóż na później), dodaj cukier i mieszając zrób sos. Odstaw do ostygnięcia. Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Miksując dodaj cukier i sok zcytryny. Gotową pianę wymieszaj z 1 łyźką sosu malinowego, tak aby widoczne były różowe paski. Na blasze rozłóż papier do pieczenia | nałóż okrągłą porcję bezy. Na środku utormuj wgłębienie. Bezę susz ok. 90 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 150 *C. Schłodzoną śmietankę ubij na gęstą masę. dodaj ser i wiórki kokosowe. Wystudzoną bezę wypełnij kremem a wierzch posyp malinami i polej sosem.

Najnowsze gazetki

Reklama
WARZYWA DO ZAPIEKANIA 450 g; Hortex: z gnocchi, ziemniakami w plastrach; 1776 zł/kg 450 g; Hortex; wszystkie rodzoje; przy zokupie 2 szt: 21,09 zł/kt Przy zakupie 1 szt: 9,99 zł (22.20 zł/kg) ZUPA GOTOWA Q DANIA GOTOWE 350-450 g Hortex £ 400-450 gi Hortex, chińskie, meksykańskie, SILE) gla gyros, po włosku; 24,43-27,48 zl/kg MAK/ lĘ, GNOCCHII NA PATELNIĘ krupnik z pączakiem, borowikowa, guloszowa, pomidorowa z mokaronem; 22,18-28,52 zł/kg BEZA Z MALINAMI +8 SKŁADNIKI za Krem: * 300gdrobnegocuku — « 200mlśmietanki kremówki 30% » Gbiałek + 150g sera mascarpone * 1łyżeczka sokuzcytryny » 4 tyżki wiórków kokosowych szczypta sok Sos malinowy. * Maliny Hortex - 1 opakowanie * 100g drobnego cukru PRZYGOTOWANIE: Na gorącą patelnię wsyp maliny (kilka odłóż na później), dodaj cukier i mieszając zrób sos. Odstaw do ostygnięcia. Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Miksując dodaj cukier i sok zcytryny. Gotową pianę wymieszaj z 1 łyźką sosu malinowego, tak aby widoczne były różowe paski. Na blasze rozłóż papier do pieczenia | nałóż okrągłą porcję bezy. Na środku utormuj wgłębienie. Bezę susz ok. 90 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 150 *C. Schłodzoną śmietankę ubij na gęstą masę. dodaj ser i wiórki kokosowe. Wystudzoną bezę wypełnij kremem a wierzch posyp malinami i polej sosem.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy