Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 03.11 do 09.11 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 03.11.2022 - 09.11.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

— Kluseczki ziemniaczane Makaron Gnocchi, Gnocchi tagliatelle Tricolore Fresh 500 g; 13,98 zł/kg Pasta 500 g 250 g; 19,96 zł/kg DH LJ AL z APLIKACJĄ Ę SOTO. 349 Bruschetta Bonta Lucane 1 Gnocchi 120 g; pomidor, rozmaryn; Kuecz Zw 29,09 zł/kg (z aplikacją) | EC a= £ 3325zł/kg EGGI Pi 2, EB ży, box > Ba iPE BOT: 4 ż 4 ( ry 1 x ka, £ © » R NK 90 5 3 : 5 bruschełLe : „schetle ŁOSKARINI Brus ORO = EP EEŚSI Sa -- Pzza Pesto Red ó8 > 130g: A 0, 3 [2 e 36,85 zł/kg me OH Ż pomidorami 130g ż 4 ; trukolą m - opakowanie gotowych + 1 ost k MR Bodówdopzzy . 6dołe=kgdoa EB A= DS > - 6 czerwonych do pizzy dd pomidorków * 1 opakowanie świeżej / Lody W koktajlowych mozzarelli Ą Sammontana ż ia ż tę - Barattolino - 6żółtych pomidorków + garść rukoli 800 ml; koktajlowych * oliwa z pierwszego Vanie Pista, tłoczenia Croccantino; 24,99 zt/l STIET Gotowe spody do pizzy posmaruj sosem pomidorowym. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 2007C i lekko podpiecz, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Umyte i osuszone pomidorki koktajlowe przekrój na pół, papryczkę pokrój w dość cienkie plasterki. Kulkę mozzarelli podziel na mniejsze kawałki, możesz ją pokroić lub porwać palcami. 14 W m 197

Najnowsze gazetki

Reklama
— Kluseczki ziemniaczane Makaron Gnocchi, Gnocchi tagliatelle Tricolore Fresh 500 g; 13,98 zł/kg Pasta 500 g 250 g; 19,96 zł/kg DH LJ AL z APLIKACJĄ Ę SOTO. 349 Bruschetta Bonta Lucane 1 Gnocchi 120 g; pomidor, rozmaryn; Kuecz Zw 29,09 zł/kg (z aplikacją) | EC a= £ 3325zł/kg EGGI Pi 2, EB ży, box > Ba iPE BOT: 4 ż 4 ( ry 1 x ka, £ © » R NK 90 5 3 : 5 bruschełLe : „schetle ŁOSKARINI Brus ORO = EP EEŚSI Sa -- Pzza Pesto Red ó8 > 130g: A 0, 3 [2 e 36,85 zł/kg me OH Ż pomidorami 130g ż 4 ; trukolą m - opakowanie gotowych + 1 ost k MR Bodówdopzzy . 6dołe=kgdoa EB A= DS > - 6 czerwonych do pizzy dd pomidorków * 1 opakowanie świeżej / Lody W koktajlowych mozzarelli Ą Sammontana ż ia ż tę - Barattolino - 6żółtych pomidorków + garść rukoli 800 ml; koktajlowych * oliwa z pierwszego Vanie Pista, tłoczenia Croccantino; 24,99 zt/l STIET Gotowe spody do pizzy posmaruj sosem pomidorowym. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 2007C i lekko podpiecz, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Umyte i osuszone pomidorki koktajlowe przekrój na pół, papryczkę pokrój w dość cienkie plasterki. Kulkę mozzarelli podziel na mniejsze kawałki, możesz ją pokroić lub porwać palcami. 14 W m 197
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy