Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Top Market - Wielkanoc - Ważna od 10.04 do 21.04 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Top Market 10.04.2025 - 21.04.2025
Reklama

Produkty w tej gazetce

www.topmarkety.pl $ SKŁADNIKI: + + 2puszki tuńczyka w sosie własnym Łosoś Ustka (ok. 340 g) a d 2 0 B 4 * . 3-4jajka onduelle 1. 3-4ogórkikiszone 6 e% Pół puszki kukurydzy konserwowej Bonduelle (ok. 1709) leońskiego Mosso 1.» łyżkimojonezuNapo 1) + Złyżkijogurtu naturalnego +. gólipieprzdo smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Jajka wkładamy do wrzącej wody igotujemy na twardo przez około 10 minut. Po ugotowaniu studzimy je w. zimnej wodzie iobieramy ze skorupek. Ogórki kiszone oraz. kukurydzę dokładnie odsączamy z zalewy. Ugotowane, jajkai ogórki kiszone kroimy [TTP GROSZEK KONSERWOWY BONDUELLE — a 400 G, 1KG/11,23 ZŁ WAR. AE 1 wdrobnąkostkę. W dużej misce łączymy, pokrojone /ARZYWA KONSERWOWE 1. jajka, ogórki, kukurydzę oraz odsączonego tuńczyka. A ż BONDUELLE R Dodajemy majonez oraz, jogurt naturalny. x 140-400 G, 1KG/13,73- 16,15ZŁ . Całość delikatnie mieszamy, doprawiając solą R . i pieprzem według własnych upodobań. » Sałatkę wkładamy na chwilę do lodówki, aby się schłodziła, a smaki się przegryzły. Podajemy od razu po schłodzeniu. w oLEJU ROŚLI TUŃCZYK s06l- PIM 4 W KAWAŁKACH o GE ŁOSOŚ USTKA W OLEJU, W SOS! = EE aZTSA IE WŁASNYM, 170 G, s ŚURKI 2 ŚLEDZIE W SOSIE LI: s. WYBRANE RODZAJE, 280 G, 1 ROA ZŁ STAR) MUSZTARDA KAMIS. SAREPSKA, DELIKATESOWA, 1851G, 1KG/17,78:ZŁ MAJONEZĄ NAPOLEOŃSKI|I 10550. kUASYEZI SYCZNĘ (ET SŁOMY UWAZŻÓŁE

Najnowsze gazetki

Reklama
www.topmarkety.pl $ SKŁADNIKI: + + 2puszki tuńczyka w sosie własnym Łosoś Ustka (ok. 340 g) a d 2 0 B 4 * . 3-4jajka onduelle 1. 3-4ogórkikiszone 6 e% Pół puszki kukurydzy konserwowej Bonduelle (ok. 1709) leońskiego Mosso 1.» łyżkimojonezuNapo 1) + Złyżkijogurtu naturalnego +. gólipieprzdo smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Jajka wkładamy do wrzącej wody igotujemy na twardo przez około 10 minut. Po ugotowaniu studzimy je w. zimnej wodzie iobieramy ze skorupek. Ogórki kiszone oraz. kukurydzę dokładnie odsączamy z zalewy. Ugotowane, jajkai ogórki kiszone kroimy [TTP GROSZEK KONSERWOWY BONDUELLE — a 400 G, 1KG/11,23 ZŁ WAR. AE 1 wdrobnąkostkę. W dużej misce łączymy, pokrojone /ARZYWA KONSERWOWE 1. jajka, ogórki, kukurydzę oraz odsączonego tuńczyka. A ż BONDUELLE R Dodajemy majonez oraz, jogurt naturalny. x 140-400 G, 1KG/13,73- 16,15ZŁ . Całość delikatnie mieszamy, doprawiając solą R . i pieprzem według własnych upodobań. » Sałatkę wkładamy na chwilę do lodówki, aby się schłodziła, a smaki się przegryzły. Podajemy od razu po schłodzeniu. w oLEJU ROŚLI TUŃCZYK s06l- PIM 4 W KAWAŁKACH o GE ŁOSOŚ USTKA W OLEJU, W SOS! = EE aZTSA IE WŁASNYM, 170 G, s ŚURKI 2 ŚLEDZIE W SOSIE LI: s. WYBRANE RODZAJE, 280 G, 1 ROA ZŁ STAR) MUSZTARDA KAMIS. SAREPSKA, DELIKATESOWA, 1851G, 1KG/17,78:ZŁ MAJONEZĄ NAPOLEOŃSKI|I 10550. kUASYEZI SYCZNĘ (ET SŁOMY UWAZŻÓŁE
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy