Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 12.12 do 08.01 - Strona nr 8

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 12.12.2022 - 08.01.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

6 plastrów polędwicy wieprzowej SOS: 2 brzoskwinie (mogą być ze słoika) 2 łyżki konfitury brzoskwiniowej, 1 łyżeczka octu winnego, 1/2 łyżeczki papryczki chili, 1 łyżeczka sosu sojowego ciemnego, 2 łyżeczki oleju, sól i pieprz, sos słodko-kwaśny do smaku. Włóż każdy plaster do woreczka foliowego i ubijaj na płasko tak długo, aż będzie cieńszy o połowę. Mięso przypraw solą i pieprzem i usmaż na oleju z obu stron. Brzoskwinie pokrój na kawałki i wymieszaj w rondlu z pozostałymi składnikami sosu. Podgrzewaj na małym ogniu przez kilka minut, do czasu aż brzoskwinie zmiękną, a sos zrobi się gęsty.

Najnowsze gazetki

Reklama
6 plastrów polędwicy wieprzowej SOS: 2 brzoskwinie (mogą być ze słoika) 2 łyżki konfitury brzoskwiniowej, 1 łyżeczka octu winnego, 1/2 łyżeczki papryczki chili, 1 łyżeczka sosu sojowego ciemnego, 2 łyżeczki oleju, sól i pieprz, sos słodko-kwaśny do smaku. Włóż każdy plaster do woreczka foliowego i ubijaj na płasko tak długo, aż będzie cieńszy o połowę. Mięso przypraw solą i pieprzem i usmaż na oleju z obu stron. Brzoskwinie pokrój na kawałki i wymieszaj w rondlu z pozostałymi składnikami sosu. Podgrzewaj na małym ogniu przez kilka minut, do czasu aż brzoskwinie zmiękną, a sos zrobi się gęsty.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy