Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 13.12 do 24.12 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 13.12.2024 - 24.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

zreoyną ca Tuńczyk kawatki w oleju roślinnym, w sosie własnym a Koncentrat pomidorowy 30% 1909PUD gi 2 opieczone wcześniej papryki 500 g mąki UC UW ZZSZEWOSZ ONE 200g kukurydzy konserwowej DELEOOMY łyżeczka słodkiej papryki w proszku, ok *% szklanki ciepłej wody ostrej papryki, oregano i tymianku 1 puszka tuńczyka w sosie własnym KUKURYDZA mi 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów w zalewie KONSERWOWA 4 sól Słodka | CH APIĄCA jajko do posmarowania j Z CIASTO: Do miski wsyp mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wlej % szklanki oliwy i wyrabiaj ciasto, OTS CACNECOOYTCIOAOZEDNCNNYA FARSZ: Tuńczyka odsącz z zalewy. Cebulę pokrój w kostkę. Paprykę obierz ze skóry, oczyść z nasion i drobno posiekaj. DACIE NCYŻ TWA CK AYCYZZ W DOCIEC OTW WICJLOTCH Gotuj na średnim ogniu ok. 20 minut. Dopraw papryką w proszku, ziołami i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. konserwowa Gdy płyn odparuje, a farsz będzie gęsty, odstaw go z ognia i pozostaw do wystygnięcia. Piekarnik nagrzej do 1807C. 400 g PUDLISZKI Ciasto cienko rozwałkuj. Wykrawaj kółka i na każde kładź po łyżce nadzienia. Zlep brzegi. ! Pierożki ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj wierzch jajkiem. Wstaw do piekarnika i pięcz przez ok 30 minut. Kukurydza Polskie Sklepy 5

Najnowsze gazetki

Reklama
zreoyną ca Tuńczyk kawatki w oleju roślinnym, w sosie własnym a Koncentrat pomidorowy 30% 1909PUD gi 2 opieczone wcześniej papryki 500 g mąki UC UW ZZSZEWOSZ ONE 200g kukurydzy konserwowej DELEOOMY łyżeczka słodkiej papryki w proszku, ok *% szklanki ciepłej wody ostrej papryki, oregano i tymianku 1 puszka tuńczyka w sosie własnym KUKURYDZA mi 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów w zalewie KONSERWOWA 4 sól Słodka | CH APIĄCA jajko do posmarowania j Z CIASTO: Do miski wsyp mąkę, proszek do pieczenia i sól. Wlej % szklanki oliwy i wyrabiaj ciasto, OTS CACNECOOYTCIOAOZEDNCNNYA FARSZ: Tuńczyka odsącz z zalewy. Cebulę pokrój w kostkę. Paprykę obierz ze skóry, oczyść z nasion i drobno posiekaj. DACIE NCYŻ TWA CK AYCYZZ W DOCIEC OTW WICJLOTCH Gotuj na średnim ogniu ok. 20 minut. Dopraw papryką w proszku, ziołami i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. konserwowa Gdy płyn odparuje, a farsz będzie gęsty, odstaw go z ognia i pozostaw do wystygnięcia. Piekarnik nagrzej do 1807C. 400 g PUDLISZKI Ciasto cienko rozwałkuj. Wykrawaj kółka i na każde kładź po łyżce nadzienia. Zlep brzegi. ! Pierożki ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj wierzch jajkiem. Wstaw do piekarnika i pięcz przez ok 30 minut. Kukurydza Polskie Sklepy 5
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy