Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka E. Leclerc - Boże Narodzenie - Ważna od 12.12 do 23.12 - Strona nr 20

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka E. Leclerc 12.12.2023 - 23.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

< Stopień trudności: łatwy Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: 50 minut Wegański: nie Składniki: 300 g filetów śledziowych Ronde des Mers 3 ogórki konserwowe Rustica 3 jajka Polska Kurka 3 ugotowane buraki Notre Jardin 8 łyżek majonezu Rustica świeżo mielony pieprz ser Emmental tarty 80 g Les Croises 3 ziemniaki Notre Jardin 1 cebula pieprz natka pietruszki do dekoracji Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinkach, wystudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Śledzie odsączyć z zalewy i pokroić w drobną kostkę. Ogórki i cebulę również pokroić w drobną kostkę. Buraczki zetrzeć na tarce. W szklanych salaterkach ułożyć kolejno: śledzie, cebulę, majonez, ogórki, ziemniaki, majonez, buraczki, majonez, jajko, majonez, tarty Emmental. Sałatki przyprawić z wierzchu pieprzem i listkiem natki pietruszki. SL 2.9 BIO „Village Filety ze śledzia Bio buraki czerwone Jajaz chowu R i wokłajea kowym OONSNEDZDACE ekologicznego różnej aogrzłngpoddeku Roni wielkosci 10szt cena za 1 szt. = 1,20 <cenaza 1 kq = 26,36/29,9

Najnowsze gazetki

Reklama
< Stopień trudności: łatwy Liczba porcji: 6 Czas przygotowania: 50 minut Wegański: nie Składniki: 300 g filetów śledziowych Ronde des Mers 3 ogórki konserwowe Rustica 3 jajka Polska Kurka 3 ugotowane buraki Notre Jardin 8 łyżek majonezu Rustica świeżo mielony pieprz ser Emmental tarty 80 g Les Croises 3 ziemniaki Notre Jardin 1 cebula pieprz natka pietruszki do dekoracji Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w łupinkach, wystudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Śledzie odsączyć z zalewy i pokroić w drobną kostkę. Ogórki i cebulę również pokroić w drobną kostkę. Buraczki zetrzeć na tarce. W szklanych salaterkach ułożyć kolejno: śledzie, cebulę, majonez, ogórki, ziemniaki, majonez, buraczki, majonez, jajko, majonez, tarty Emmental. Sałatki przyprawić z wierzchu pieprzem i listkiem natki pietruszki. SL 2.9 BIO „Village Filety ze śledzia Bio buraki czerwone Jajaz chowu R i wokłajea kowym OONSNEDZDACE ekologicznego różnej aogrzłngpoddeku Roni wielkosci 10szt cena za 1 szt. = 1,20 <cenaza 1 kq = 26,36/29,9
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy