Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Kaufland Gazetki promocyjne
Kaufland
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Kaufland - Ważna od 07.11 do 13.11 - Strona nr 2

Gazetka Kaufland 07.11.2024 - 13.11.2024
Reklama
Reklama
Gazetka Kaufland 07.11.2024 - 13.11.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

SANDACZ Z GRZYBOWYM RISOTTEM +4 OTORDE LL Składniki na 4 porcje IO — 250 g brązowych pieczarek — 3 dymki ze szczypiorem = | ząbek czosnku —1szalotka = % pęczka pietruszki —300 g ryżu do risotta —2 łyżki masła — 700 ml bulionu warzywnego —100 ml śmietany —50 g startego parmezanu =sól = pieprz -4 filety z sandacza (po ok. 170 g) —2łyżki soku z cytryny = 2łyżki oleju 11 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na roz- grzanym maśle, stopniowo podlewać bulionem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na po- zostałym tłuszczu podsmażyć grzyby, połączyć z ryżem i podawać ze smażonym sandaczem. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 © Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4; ul. Górczewska 218 * Szczecin, ul. Krygiera 7 * Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 © Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 45 z dnia 7.11.2024. Oferta ważna od 7.11.2024 do 13.11.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej. Produkty w podanych cenach dostępne w czasie obowiązywania oferty, chyba że wcześniej dojdzie do wyczerpania zapasów. 800 300 062 sklep.kaufland.pl. EET >

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
SANDACZ Z GRZYBOWYM RISOTTEM +4 OTORDE LL Składniki na 4 porcje IO — 250 g brązowych pieczarek — 3 dymki ze szczypiorem = | ząbek czosnku —1szalotka = % pęczka pietruszki —300 g ryżu do risotta —2 łyżki masła — 700 ml bulionu warzywnego —100 ml śmietany —50 g startego parmezanu =sól = pieprz -4 filety z sandacza (po ok. 170 g) —2łyżki soku z cytryny = 2łyżki oleju 11 Przygotowanie Pieczarki oczyścić i przekroić na pół. Dymki umyć i pokroić w krążki. Czosnek i szalotki obrać, czosnek rozgnieść, a sza- lotkę drobno pokroić. Pietruszkę umyć, osuszyć, oberwać listki i posiekać. Ryż, czosnek i szalotkę poddusić na roz- grzanym maśle, stopniowo podlewać bulionem i dusić pod przykryciem ok. 25 minut, od czasu do czasu mieszając Dodać śmietanę i parmezan, doprawić solą, pieprzem i pietruszką. Filety umyć, osuszyć ręcznikiem kuchennym, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą i pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju z obu stron przez ok. 5 minut. Na po- zostałym tłuszczu podsmażyć grzyby, połączyć z ryżem i podawać ze smażonym sandaczem. Wrocław, ul. Legnicka 62 A e Kraków, os. Kombatantów 16 A; ul. Wielicka 259 © Warszawa, ul. Fieldorfa 41; ul. Połczyńska 4; ul. Górczewska 218 * Szczecin, ul. Krygiera 7 * Lublin, ul. Orkana 4 e Starachowice, ul. Wyszyńskiego 14 © Rzeszów, al. Rejtana 40 Kaufland Gazeta dla Klienta - dodatek do numeru 45 z dnia 7.11.2024. Oferta ważna od 7.11.2024 do 13.11.2024, chyba że na stronach gazety wskazano inaczej. Produkty w podanych cenach dostępne w czasie obowiązywania oferty, chyba że wcześniej dojdzie do wyczerpania zapasów. 800 300 062 sklep.kaufland.pl. EET >
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Gazetka Biedronka - Biedronka home 2.12 - Gazetka - Biedronka.pl 2 gru, 2024 - 1 sty, 2025
Biedronka - Biedronka home 2.12 - Gazetka - Biedronka.pl
2 gru, 2024 - 1 sty, 2025
Gazetka Aldi - Aldi 27 gru, 2024 - 4 sty, 2025
Aldi - Aldi
27 gru, 2024 - 4 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy