Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 6

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 24.07 do 29.07 - Strona nr 12

Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Gazetka Lidl 24.07.2023 - 29.07.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: PODSMAŻAMY CEBULĘ I CZOSNEK Cebulę i paprykę kroimy w kostkę, a czosnek siekamy. Na dnie patelni rozgrzewamy oliwę. Cebulę podsmażamyy, aż się zeszkli. Następnie dodajemy czosnek i zioła i smażymy przez ok. 1 minutę. KROK 2: GOTUJEMY SOS Do podsmażonych składników dodajemy paprykę i pomidory z puszki. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy przez ok. 10-15 minut na małym ogniu. Sos doprawiamy octem balsamicznym, solą i pieprzem i jeszcze chwilę gotujemy. Następnie go blendujemy. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY WARZYWA Wszystkie pozostałe warzywa dokładnie myjemy i kroimy w dość cienkie talarki. Ser kroimy w plastry. KROK 4: UKŁADAMY SKŁADNIKI I PIECZEMY RATATOUILLE Sos przekładamy na dno patelni lub naczynia. Pokrojone w talarki warzywa układamy od krawędzi do środka, naprzemiennie. Pomiędzy plastry warzyw wkładamy ser. Całość oprószamy dodatkowo odrobiną ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Danie pieczemy przez ok. 30 minut, aż warzywa się zarumienią. Ratatouille podajemy po ok. 15 minutach od upieczenia.
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka POLOmarket - Katalog Frikasy 26 mar, 2025 - 8 kwi, 2025
POLOmarket - Katalog Frikasy
26 mar, 2025 - 8 kwi, 2025
Gazetka Biedronka - Okazje tygodnia - 05.04 - Gazetka - Biedronka.pl 5 kwi, 2025 - 12 kwi, 2025
Biedronka - Okazje tygodnia - 05.04 - Gazetka - Biedronka.pl
5 kwi, 2025 - 12 kwi, 2025
Gazetka POLOmarket - katalog Wielkanoc 14 mar, 2025 - 22 kwi, 2025
POLOmarket - katalog Wielkanoc
14 mar, 2025 - 22 kwi, 2025
Gazetka DINO - Marketdino 2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025
DINO - Marketdino
2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy