Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 22.05 do 27.05 - Strona nr 11

Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Gazetka Lidl 22.05.2023 - 27.05.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Komosę ryżową opłucz na sicie pod bieżącą wodą, odcedź, a następnie ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Batat pokrój w plastry grubości ok. 2 cm iułóż na blasze do pieczenia. Piecz ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 2007C. KROK 1: SMAŻYMY HALLOUMI Halloumi odsączamy z zalewy przy użyciu ręcznika kuchennego, a następnie kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm. Tak przygotowany ser smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron, aż nabierze złotego koloru. (JUZ) z oliwek KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY A WARZYWA I. z Cebulę kroimy w talarki, paprykę w kostkę, a szczypiorek siekamy. Awokado przekrawamy na pół, pozbawiamy pestki i kroimy w plastry o grubości ok. 0,5 cm. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS Liście bazylii drobno siekamy. Wszystkie składniki dressingu umieszczamy w misce i dokładnie mieszamy. KROK 4: PODAJEMY BOWL W miskach układamy po połowie wszystkich składników bowla. Awokado posypujemy czarnuszką. Całość przed jedzeniem polewamy dressingiem. [>] KUGANIALOLAPL PRZEPISÓW | LL

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: PRZYGOTUJ WCZEŚNIEJ: Komosę ryżową opłucz na sicie pod bieżącą wodą, odcedź, a następnie ugotuj według instrukcji na opakowaniu. Batat pokrój w plastry grubości ok. 2 cm iułóż na blasze do pieczenia. Piecz ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 2007C. KROK 1: SMAŻYMY HALLOUMI Halloumi odsączamy z zalewy przy użyciu ręcznika kuchennego, a następnie kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm. Tak przygotowany ser smażymy na rozgrzanej patelni z obu stron, aż nabierze złotego koloru. (JUZ) z oliwek KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY A WARZYWA I. z Cebulę kroimy w talarki, paprykę w kostkę, a szczypiorek siekamy. Awokado przekrawamy na pół, pozbawiamy pestki i kroimy w plastry o grubości ok. 0,5 cm. KROK 3: PRZYGOTOWUJEMY SOS Liście bazylii drobno siekamy. Wszystkie składniki dressingu umieszczamy w misce i dokładnie mieszamy. KROK 4: PODAJEMY BOWL W miskach układamy po połowie wszystkich składników bowla. Awokado posypujemy czarnuszką. Całość przed jedzeniem polewamy dressingiem. [>] KUGANIALOLAPL PRZEPISÓW | LL
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Aldi - Aldi 28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Aldi - Aldi
28 gru, 2024 - 28 gru, 2024
Gazetka Biedronka - Okazje tygodnia - 16.12 - Gazetka - Biedronka.pl 21 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Biedronka - Okazje tygodnia - 16.12 - Gazetka - Biedronka.pl
21 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Gazetka Tchibo - Tchibo 10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
10 gru, 2024 - 12 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 3 gru, 2024 - 5 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
3 gru, 2024 - 5 sty, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy