Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 7

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.02 do 11.02 - Strona nr 21

Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Gazetka Lidl 06.02.2023 - 11.02.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

A JĄ NĘ SKŁADANIE SCACCII Ciasto przekrawamy na pół i bardzo cienko je rozwałkowujemy, nadając mu kształt prostokąta o wymiarach ok. 30 x 40 cm. WSKAZÓWKA! Drugą połowę ciasta można zawinąć w folię spożywczą i wykorzystać do przygotowania kolejnej scaccii z innymi, ulubionymi składnikami. Całą powierzchnię ciasta smarujemy oliwą, wykładamy 3-4 łyżki sosu pomidorowego, mniej więcej połowę serów, 3 plastry salami, następnie składamy krótsze boki do środka. Złożone ciasto ponownie smarujemy oliwą i wykładamy ok. 2 łyżek sosu pomidorowego, połowę pozostałych serów i 2 plastry salami. Następnie krótkie boki ciasta (ok. 3 ciasta) składamy do siebie. Ciasto smarujemy oliwą, wykładamy łyżkę sosu, połowę pozostałych serów i 1 plaster salami. Ostatni krok powtarzamy i przykrywamy składniki nadzienia ciastem. Powierzchnię smarujemy oliwą. WYPIEKANIE I PODANIE Scaccię przenosimy do piekarnika na desce, sztywnym kartonie lub papierze do pieczenia. Ostrożnie umieszczamy gotowe ciasto na kamieniu do pizzy i pieczemy przez ok. 20-30 minut, aż nabierze złotobrązowego koloru. Scaccię podajemy pokrojoną w kawałki. PRZEPISÓW 21

Najnowsze gazetki

A JĄ NĘ SKŁADANIE SCACCII Ciasto przekrawamy na pół i bardzo cienko je rozwałkowujemy, nadając mu kształt prostokąta o wymiarach ok. 30 x 40 cm. WSKAZÓWKA! Drugą połowę ciasta można zawinąć w folię spożywczą i wykorzystać do przygotowania kolejnej scaccii z innymi, ulubionymi składnikami. Całą powierzchnię ciasta smarujemy oliwą, wykładamy 3-4 łyżki sosu pomidorowego, mniej więcej połowę serów, 3 plastry salami, następnie składamy krótsze boki do środka. Złożone ciasto ponownie smarujemy oliwą i wykładamy ok. 2 łyżek sosu pomidorowego, połowę pozostałych serów i 2 plastry salami. Następnie krótkie boki ciasta (ok. 3 ciasta) składamy do siebie. Ciasto smarujemy oliwą, wykładamy łyżkę sosu, połowę pozostałych serów i 1 plaster salami. Ostatni krok powtarzamy i przykrywamy składniki nadzienia ciastem. Powierzchnię smarujemy oliwą. WYPIEKANIE I PODANIE Scaccię przenosimy do piekarnika na desce, sztywnym kartonie lub papierze do pieczenia. Ostrożnie umieszczamy gotowe ciasto na kamieniu do pizzy i pieczemy przez ok. 20-30 minut, aż nabierze złotobrązowego koloru. Scaccię podajemy pokrojoną w kawałki. PRZEPISÓW 21
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Biedronka - Biedronka home 8.12 - Gazetka - Biedronka.pl 8 gru, 2024 - 1 sty, 2025
Biedronka - Biedronka home 8.12 - Gazetka - Biedronka.pl
8 gru, 2024 - 1 sty, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 8 sty, 2025 - 13 sty, 2025
Tchibo - Tchibo
8 sty, 2025 - 13 sty, 2025
Gazetka Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 19.12 - Gazetka - Biedronka.pl 19 gru, 2024 - 26 gru, 2024
Biedronka - Biedronkowe oszczędności P oferta od 19.12 - Gazetka - Biedronka.pl
19 gru, 2024 - 26 gru, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 22 gru, 2024 - 31 gru, 2024
Aldi - Aldi
22 gru, 2024 - 31 gru, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy