Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 30

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Ciasto Mąka przenna typ 500 ARO 125 g Drożdże ARO 7 g Napój owiany 70 ml g ukie rzeinowy METRO Chef3 Oliwa z oliwek MI £TRO Chsf5 ml Sólsg, Fer wołowe mielone 100 Mię Ę Kasztany METRO Chef70 g Masło ARO 155 Cebula zalotka 105 Cebula dymka METRO Chef20 g Olej rzepakowy ARO 20. Jsko rozm. S 1 st Sól, pieprz Drożdże rokruszyć do miseczki i wymieszać z łyżką mąki i cukrem i 50 napoju owsianego. Pozostawić zaczym aż dwukrotnie zwiększy swoją objętość Doda pozostałe składniki i wyrobie gładkie, dasyczne ciast, Przykryć wilgotną ściereczką i pozostawić do ponownego wyrośnięcia na ok godz Kasztany włożyć do malego rondelka, zalać zimną wodą I gotować do miękkości, a następnie je odcedzić osuszyć na ręczniku papierowym, przełożyć na deskę i drobno posiekać Na para rozgrzanym olejem podamyć szaotkę pokryją w db kostkę Przełożyć ją do miski i wymieszać z posiekaną dymlą, miętem, połową kasztanów djajkiem. Gotowe ciasto leko wyrobić rorlkować ma kwadratowy plaek o grubości o. 1 em. Pzeciąć a skos takaby powstały dwa ókąty, na każdy z nich nałożyć fara złożyć w mniejsza katy i zepi boi. Tak przygotowane piersi upiec na Blszev temp 180'CH przez ok. 20 mi, Na malej patelni eko spal masło i wymieszać z pozośałymi kasztanami. Przy

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Ciasto Mąka przenna typ 500 ARO 125 g Drożdże ARO 7 g Napój owiany 70 ml g ukie rzeinowy METRO Chef3 Oliwa z oliwek MI £TRO Chsf5 ml Sólsg, Fer wołowe mielone 100 Mię Ę Kasztany METRO Chef70 g Masło ARO 155 Cebula zalotka 105 Cebula dymka METRO Chef20 g Olej rzepakowy ARO 20. Jsko rozm. S 1 st Sól, pieprz Drożdże rokruszyć do miseczki i wymieszać z łyżką mąki i cukrem i 50 napoju owsianego. Pozostawić zaczym aż dwukrotnie zwiększy swoją objętość Doda pozostałe składniki i wyrobie gładkie, dasyczne ciast, Przykryć wilgotną ściereczką i pozostawić do ponownego wyrośnięcia na ok godz Kasztany włożyć do malego rondelka, zalać zimną wodą I gotować do miękkości, a następnie je odcedzić osuszyć na ręczniku papierowym, przełożyć na deskę i drobno posiekać Na para rozgrzanym olejem podamyć szaotkę pokryją w db kostkę Przełożyć ją do miski i wymieszać z posiekaną dymlą, miętem, połową kasztanów djajkiem. Gotowe ciasto leko wyrobić rorlkować ma kwadratowy plaek o grubości o. 1 em. Pzeciąć a skos takaby powstały dwa ókąty, na każdy z nich nałożyć fara złożyć w mniejsza katy i zepi boi. Tak przygotowane piersi upiec na Blszev temp 180'CH przez ok. 20 mi, Na malej patelni eko spal masło i wymieszać z pozośałymi kasztanami. Przy
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy