Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 09.10 do 23.10 - Strona nr 36

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 09.10.2023 - 23.10.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Legenina Ryż rinowy 50 Dereń 200g Wania buki Cukier tminowy 605 Masło ARO 205 Kruczek orzecowwa Orzechy neskowca METRO Chef20g Orzechy włoskie METRO Chef20 g „Mąta kokosowa METRO Chef20 Cukie rzeinowy METRO Chef20.g Cynamon mielony METRO Chef 1 g Biala czekolad 50 Legumina x dereniem Sposób przygotowania: |Ryż wypłukać w zimnej wodze, przełożyć do malego rondelk, zalać miekiem kokosowym, dodać 30 g cukru trzeinowego, zana wyjęte z ski wani i całość gotować na wolnym ogniu aż ryż będzie miękki. |Dereń przełożyć do małego rondla, dodać 30 g cu, zalać niewieką ilością wody tak aby owoce był zakryte i gotować prze ok. 20 min, następnie przetrzeć przez sitko, aby pozbyć ię pestek Czekoludę pokruszyć, położyć na papier do pieczenia i upiec w temp. 1407. aż się lekko zrumieni. Przygorować krusznkę: orzechy drobno posiekać wpaży a uche pai Następnie dodać poza składaaki prażymy przez kolej mina cza miec |Do sł nałoży legumin, pzykcyć ją pu z derera, kurze orzehową, tępe klną warstwą dei, na am górę położyć palną ba czekoladę

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Legenina Ryż rinowy 50 Dereń 200g Wania buki Cukier tminowy 605 Masło ARO 205 Kruczek orzecowwa Orzechy neskowca METRO Chef20g Orzechy włoskie METRO Chef20 g „Mąta kokosowa METRO Chef20 Cukie rzeinowy METRO Chef20.g Cynamon mielony METRO Chef 1 g Biala czekolad 50 Legumina x dereniem Sposób przygotowania: |Ryż wypłukać w zimnej wodze, przełożyć do malego rondelk, zalać miekiem kokosowym, dodać 30 g cukru trzeinowego, zana wyjęte z ski wani i całość gotować na wolnym ogniu aż ryż będzie miękki. |Dereń przełożyć do małego rondla, dodać 30 g cu, zalać niewieką ilością wody tak aby owoce był zakryte i gotować prze ok. 20 min, następnie przetrzeć przez sitko, aby pozbyć ię pestek Czekoludę pokruszyć, położyć na papier do pieczenia i upiec w temp. 1407. aż się lekko zrumieni. Przygorować krusznkę: orzechy drobno posiekać wpaży a uche pai Następnie dodać poza składaaki prażymy przez kolej mina cza miec |Do sł nałoży legumin, pzykcyć ją pu z derera, kurze orzehową, tępe klną warstwą dei, na am górę położyć palną ba czekoladę
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy