Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 68

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

serowe z dereniem SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Owoce derenia przekładamy do rondelka, zasypujemy cukrem trzcinowym, dodajemy wodę i prażymy, a następnie przecieramy przez gęste sito i gotową konfiturę odstawiamy na bok. 2. Białą czekoladę kruszymy, rozsypujemy na macie silikonowej i pieczemy w 170*?C przez ok. 10 minut aż stanie się jasnobrązowa. Schładzamy, przekładamy do wysokiego pojemnika i krótko blendu- jemy z pudrem trzcinowym na bardzo drobną kruszonkę. 3. Sery i jajko blendujemy na jednolitą masę. Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiewamy do misy, dodajemy cukry, sól i zmik- sowane sery, po czym całość zarabiamy do jednolitej konsystencji. Z ciasta formujemy kulki o średnicy ok. 4 cm, następnie spłaszczamy je, nakładamy niewielką ilość nadzienia i zawijamy ponownie w kulki. 4. Pączki wkładamy do rondelka z olejem rozgrzanym do temp. 160?C i smażymy na złoty kolor, a następnie odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym i obtaczamy w kruszonce z palonej białej czekolady. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 68

Najnowsze gazetki

Reklama
serowe z dereniem SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Owoce derenia przekładamy do rondelka, zasypujemy cukrem trzcinowym, dodajemy wodę i prażymy, a następnie przecieramy przez gęste sito i gotową konfiturę odstawiamy na bok. 2. Białą czekoladę kruszymy, rozsypujemy na macie silikonowej i pieczemy w 170*?C przez ok. 10 minut aż stanie się jasnobrązowa. Schładzamy, przekładamy do wysokiego pojemnika i krótko blendu- jemy z pudrem trzcinowym na bardzo drobną kruszonkę. 3. Sery i jajko blendujemy na jednolitą masę. Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiewamy do misy, dodajemy cukry, sól i zmik- sowane sery, po czym całość zarabiamy do jednolitej konsystencji. Z ciasta formujemy kulki o średnicy ok. 4 cm, następnie spłaszczamy je, nakładamy niewielką ilość nadzienia i zawijamy ponownie w kulki. 4. Pączki wkładamy do rondelka z olejem rozgrzanym do temp. 160?C i smażymy na złoty kolor, a następnie odsączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym i obtaczamy w kruszonce z palonej białej czekolady. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 68
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy