Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Składniki: Kacze udo 1 sat, Gęsi tłuszcz 100g Olej rzepakowy 150 ml Biala kacza gryczana METRO Chef60 Cebula biał 50 Sezonowe grzyby, np. kuki, Czerwona kapusta 50 Wino bil wytnie 100 ml Wino czerwone weeyne 100 ml Porto 100 mi Czary beż mrożony METRO Chef305 Cukiee ARO 50 Czopek główki RRozmiyn gałązki "Tian 2 gąski Maso ARO 505 Śmietana 185105 Szczpiosk 1 g Sól Pieprz czarny mlotkowany METRO Chef5 g Konfitowane kacze udo, biała kasza gryczana x grzybami, czerwona kapusta, redukcja z porto i czarnego bzu Sposób przygotowania: Kacze udo położyć na desce wyciąć kość udową nie rozrywając mięsa, od chrząstki o kości ściągamy mięso w dół, czyścimy kość i odcinamy chrząstkę dnie doprawić ol oraz pieprzem i przełożyć do żarodpornego naczynia, formując mięso w kulkę. Zalać gęsim tłuszczem wraz olejem rzepakowy. orz pieprz Tak przygotowanie mięso włożyć 1 piec 2-25 godz. aż mięsp będzie miękkie. Dodać tymianek rozmaryn cz o piekarnika nagrzanego do 1 Ę W rondelku, na made z łyżeczką oleju rzepakowego, przemażyć pokrojoną vw kotkę ceb, dodać grzyby kasz, drobno posiekany czosnek, tymianek 1 rozmaryn. Doprawić obicie sl i pieprzem, zalać białym winem i odparować alkoholu. Zalać 200 mi wody i zostawić do ugotowania. Po odparowania wody zdjąć ogpia i zostawić pod przykrywką, Czerwoną kapustę pokroić w cienkie paski, przełożyć do rondeka, zalać szeewonym winem, zasypać cukrem i gotować na wolnym ogniw ażs0 się calkowicie zreduaje. Na rozgrzanej patelni przez $min karmelizowaćczamy bez z cukrem, zalać porto 1 gotować na wolnym ogniu do zgętienia. Przed podaniem podrzać kasę z grzybami, dodać łyżkę śmietany oraz szczypiorek.

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Składniki: Kacze udo 1 sat, Gęsi tłuszcz 100g Olej rzepakowy 150 ml Biala kacza gryczana METRO Chef60 Cebula biał 50 Sezonowe grzyby, np. kuki, Czerwona kapusta 50 Wino bil wytnie 100 ml Wino czerwone weeyne 100 ml Porto 100 mi Czary beż mrożony METRO Chef305 Cukiee ARO 50 Czopek główki RRozmiyn gałązki "Tian 2 gąski Maso ARO 505 Śmietana 185105 Szczpiosk 1 g Sól Pieprz czarny mlotkowany METRO Chef5 g Konfitowane kacze udo, biała kasza gryczana x grzybami, czerwona kapusta, redukcja z porto i czarnego bzu Sposób przygotowania: Kacze udo położyć na desce wyciąć kość udową nie rozrywając mięsa, od chrząstki o kości ściągamy mięso w dół, czyścimy kość i odcinamy chrząstkę dnie doprawić ol oraz pieprzem i przełożyć do żarodpornego naczynia, formując mięso w kulkę. Zalać gęsim tłuszczem wraz olejem rzepakowy. orz pieprz Tak przygotowanie mięso włożyć 1 piec 2-25 godz. aż mięsp będzie miękkie. Dodać tymianek rozmaryn cz o piekarnika nagrzanego do 1 Ę W rondelku, na made z łyżeczką oleju rzepakowego, przemażyć pokrojoną vw kotkę ceb, dodać grzyby kasz, drobno posiekany czosnek, tymianek 1 rozmaryn. Doprawić obicie sl i pieprzem, zalać białym winem i odparować alkoholu. Zalać 200 mi wody i zostawić do ugotowania. Po odparowania wody zdjąć ogpia i zostawić pod przykrywką, Czerwoną kapustę pokroić w cienkie paski, przełożyć do rondeka, zalać szeewonym winem, zasypać cukrem i gotować na wolnym ogniw ażs0 się calkowicie zreduaje. Na rozgrzanej patelni przez $min karmelizowaćczamy bez z cukrem, zalać porto 1 gotować na wolnym ogniu do zgętienia. Przed podaniem podrzać kasę z grzybami, dodać łyżkę śmietany oraz szczypiorek.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy