Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 31

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Ciao Mąka typ 450 ARO 1005 Drożdże świeże ARO 7.5 Mieko 50 ml Cukier 10 Jajko 1 st, Masło 20 g Sólg Mao ziełewe Masło ARO 100g Natka pietruszki 10, Czosnek niedźwiedzi 105 Lubczyk świeży 105 Miód wielokwiatowy 5.g Oli z oliwek METRO Chef 40 ml Sałatka z kapusty saoskij Kapusta włoska 200 g Boczek wędzony, surowy 100.g Cebula suszona 2 Oliwa trufowa METRO Chef5 ml Oli z oliwek METRO Drożdże rozpuścić w cieplym mleku, odać odrobinę uk 150 g mąki. Przykryć kiere oda na IO mia do wyotnięca Po gm czae do due mi wsypać mąkę ól, cukeg, wać zaczyn, włść jajo powoli dodać rozpuszczowe masło. Zagnieść ciasto i odstawić a 20-40 min. Zioła drobno posiekać, Dodać miód oliwę, ocet zblendowć. Gotowy sos wymieszać z masłem, zawinąć w folię i włożyć do lodówki na 40 min. Kapustę poszad wać, boczek pokość w drobną kostkę boczek, dodać kapustę, susz a pacli podamażyć 4 cbułę smażyć dalej, a kapusta lekko zmięknie Doprawić solą, pieprzem i oliwą rulową kak z ciasta, soda włożyć po kawałku masła ziołowego 1a parze przez 10 min. Podajemy z salatką z kapusty hipsem z boszka.

Najnowsze gazetki

Reklama
Ciao Mąka typ 450 ARO 1005 Drożdże świeże ARO 7.5 Mieko 50 ml Cukier 10 Jajko 1 st, Masło 20 g Sólg Mao ziełewe Masło ARO 100g Natka pietruszki 10, Czosnek niedźwiedzi 105 Lubczyk świeży 105 Miód wielokwiatowy 5.g Oli z oliwek METRO Chef 40 ml Sałatka z kapusty saoskij Kapusta włoska 200 g Boczek wędzony, surowy 100.g Cebula suszona 2 Oliwa trufowa METRO Chef5 ml Oli z oliwek METRO Drożdże rozpuścić w cieplym mleku, odać odrobinę uk 150 g mąki. Przykryć kiere oda na IO mia do wyotnięca Po gm czae do due mi wsypać mąkę ól, cukeg, wać zaczyn, włść jajo powoli dodać rozpuszczowe masło. Zagnieść ciasto i odstawić a 20-40 min. Zioła drobno posiekać, Dodać miód oliwę, ocet zblendowć. Gotowy sos wymieszać z masłem, zawinąć w folię i włożyć do lodówki na 40 min. Kapustę poszad wać, boczek pokość w drobną kostkę boczek, dodać kapustę, susz a pacli podamażyć 4 cbułę smażyć dalej, a kapusta lekko zmięknie Doprawić solą, pieprzem i oliwą rulową kak z ciasta, soda włożyć po kawałku masła ziołowego 1a parze przez 10 min. Podajemy z salatką z kapusty hipsem z boszka.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy