Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 35

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

PS 10 porji Składniki; Cito Maka przen ARO 275g Jajko ARO 1 ct. Mika kokosowe 905 Masło ARO 20. +50 do S6ł szcypia „Nadzienie Jablka saa rect 500 Grwaki 500 Orzechy włoskie huskane ARO 60 g Miga gros 20. *Łarwóma szoa METRO Chef40g Rodzynki METRO Chef 40. Cukier rzcnowy 100g Rum 50 ml Miód gryczany20 g Cynamon mielony szczypta Kardamon mielony szczypta 5 Rokitnik 2005 Cake rzenowy 100g Śmietanka 30 METRO Chef 100g Strudel z jabłkami, gruszkami i sosem z rokitnika Sposób przygotowania: Mak przesiać do miski, dodać jajko, sk z limonki lekko ciepłe mieko, posiekane „masło szzyptę soli krótko zagiatać aż ciasto uzyska jednolitego gludią 4 ayczną konsystencję Wyrobione ciasto uformować w kul, posmarować olejem, zainąć foi spożywcze i zostawić w temperaturze pokojowej na k-40 Rodzynki opłukać, osuszyć, zalać rumem, dodać cukier i wymieszać. Orzechy posiekać, wymieszać z migdałami I uprażyć na suchej packi. Jabłka gruszki obrać usunąć gniazda nasienne i pokość w drobną kotkę, a następie wymieszać w misce z prażonymi orzechami, żriwia4,cyramonem, krem trzcinowym i mielonym kardamonem. Ciasto na strudel ułożyć na posypanej mąką ścierezce i rozwałkować na cienki, prostokątny placek. Ciasto powinno roztopionym masłem i nałożyć fi brzegów. Zrołowaćstrudel przełożyć go a blachę do pieczenia i posmarować. roatopionym masłem. Pie pzez k.45 min w temp. 200'C. Na malej rozgrzanej patelni skarmelizować rokinik z cukrem trzeinowym i zalać zimną śmietanką, Gotować do uzyskania lekko zawiesistego sou. Gotowy strudei podawać pokrojony w plastry i polany z sosem z rokinika.

Najnowsze gazetki

Reklama
PS 10 porji Składniki; Cito Maka przen ARO 275g Jajko ARO 1 ct. Mika kokosowe 905 Masło ARO 20. +50 do S6ł szcypia „Nadzienie Jablka saa rect 500 Grwaki 500 Orzechy włoskie huskane ARO 60 g Miga gros 20. *Łarwóma szoa METRO Chef40g Rodzynki METRO Chef 40. Cukier rzcnowy 100g Rum 50 ml Miód gryczany20 g Cynamon mielony szczypta Kardamon mielony szczypta 5 Rokitnik 2005 Cake rzenowy 100g Śmietanka 30 METRO Chef 100g Strudel z jabłkami, gruszkami i sosem z rokitnika Sposób przygotowania: Mak przesiać do miski, dodać jajko, sk z limonki lekko ciepłe mieko, posiekane „masło szzyptę soli krótko zagiatać aż ciasto uzyska jednolitego gludią 4 ayczną konsystencję Wyrobione ciasto uformować w kul, posmarować olejem, zainąć foi spożywcze i zostawić w temperaturze pokojowej na k-40 Rodzynki opłukać, osuszyć, zalać rumem, dodać cukier i wymieszać. Orzechy posiekać, wymieszać z migdałami I uprażyć na suchej packi. Jabłka gruszki obrać usunąć gniazda nasienne i pokość w drobną kotkę, a następie wymieszać w misce z prażonymi orzechami, żriwia4,cyramonem, krem trzcinowym i mielonym kardamonem. Ciasto na strudel ułożyć na posypanej mąką ścierezce i rozwałkować na cienki, prostokątny placek. Ciasto powinno roztopionym masłem i nałożyć fi brzegów. Zrołowaćstrudel przełożyć go a blachę do pieczenia i posmarować. roatopionym masłem. Pie pzez k.45 min w temp. 200'C. Na malej rozgrzanej patelni skarmelizować rokinik z cukrem trzeinowym i zalać zimną śmietanką, Gotować do uzyskania lekko zawiesistego sou. Gotowy strudei podawać pokrojony w plastry i polany z sosem z rokinika.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy